Autobelettering

Op zoek naar een makkelijke methode om uw bedrijf letterlijk zichtbaar te maken in de buurt van Rotterdam? Autobelettering is de manier. Bij ons kunt u naast autobelettering ook terecht voor full color afbeeldingen en logo’s. Uw auto is een blikvanger op de weg en uw merk wordt zo steeds sneller herkend!

Onze werkwijze? U faxt of mailt uw afbeelding naar ons, waarna wij een prijs opmaken. Een schets of digitale tekening is voldoende. Wanneer u akkoord gaat, kunnen onze professionals aan de slag om de stickers aan te brengen op uw rijdende reclamebord. U levert ’s morgens uw auto af en haalt hem vervolgens ’s middags weer op. Snel en effectief dus.

U kunt uw auto helemaal inpakken met folie of uw auto bestickeren met subtiele en functionele reclame. Bosman Letters & Reklame heeft al 38 jaar ervaring en heeft al veel soorten auto’s langs zien komen. Het door ons laten aanbrengen gebeurt dan ook altijd vakkundig, maar u kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen door te bellen of door het formulier in te vullen. Samen kijken we dan hoe wij uw auto het beste kunnen vormgeven.