Bewegwijzering buiten

Wanneer klanten u komen bezoeken, dan is het belangrijk dat uw bedrijf goed vindbaar is via bewegwijzering buiten. Dit maakt het voor de klant een stuk gemakkelijker om u te vinden. Sommige bedrijven kiezen ervoor om borden aan de buitenzijde van het pand te plaatsen. Dit is echter niet altijd gewenst, omdat het soms niet bij de uitstraling van het gebouw past of omdat het een monumentaal pand is en dus niet mag.

In deze gevallen kiest men voor alternatieve bewegwijzering buiten te kiezen, bijvoorbeeld door een bord aan de straat. Dit is ook handig op bedrijventerreinen of als uw bedrijf niet direct zichtbaar is vanaf de weg. Bosman Letters & Reklame uit Rotterdam streeft ernaar om uw bedrijf zo zichtbaar mogelijk te maken. Daarom leveren wij ook bewegwijzering voor buiten.

De bewegwijzering bestaat uit zuilen of borden tussen staanders van diverse diktes/diameters. Ze bevatten vaak belettering, bedrijfslogo’s en verwijzingen naar uw bedrijf. Zo creëren wij samen met u bewegwijzering die perfect aansluit bij uw bedrijf. Ook is er een mogelijkheid tot het maken van parkeerborden.