stoepborden

3 ideeën om op te vallen met stoepborden

Voor veel bedrijven en winkels zijn stoepborden onmisbaar bij het aanprijzen van acties. Een goed stoepbord is namelijk functioneel en een verlengstuk van uw winkel of bedrijfspand. Wilt u ook gebruik maken van een stoepbord om extra op te vallen? Wij geven u in dit artikel 3 ideeën.

1. Interesse wekken met tekst

Stoepborden kunnen op verschillende manieren ingezet worden. De meest simpele manier is met alleen tekst. U kunt ervoor kiezen om dit op een traditionele manier aan te pakken door alleen het logo en de pay-off van uw bedrijf te tonen, of u kunt een stapje verder gaan. Goed om te weten is dat ook een stoepbord met alleen een logo en een simpele tekst, indien het in de huisstijl van het bedrijf is gepresenteerd, een toevoeging is voor uw reclame-pakket.

Naast alleen het logo of een welkomsttekst te tonen kunt u er ook voor kiezen om het stoepbord op een creatievere manier te gebruiken. Bent u eigenaar van een horecagelegenheid? Trek dan de aandacht van het langslopende publiek met een smakelijke omschrijving van de lunchkaart. Ook kunt u het gehele menu tonen met een stoepbord. Heeft u een bedrijfspand? Dan kunt u geïnteresseerde voorbijlopers met uw stoepbord uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek en een kopje koffie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

stoepborden
Bron: Themetapicture.com

Een ander idee voor het gebruiken van teksten op stoepborden is het opnemen van een (humoristische) quote. Met een passende, grappige tekst trekt u geheid de aandacht. Een voorbeeld van een leuke quote voor een koffietent is: ‘All you need is love & a good cup of coffee’.

2. Aandacht vragen met beeld

Naast overwegend met tekst te werken, kunt u er ook voor kiezen om de focus op beeld te leggen. Heeft u bijvoorbeeld een stoepbord voor een kapsalon nodig? Dan is het tonen van uw werk relevanter dan een leuke quote. Let op: op het moment dat het stoepbord te druk oogt, zullen mensen er minder snel naar kijken. Kiest u voor een groot beeld? Dan is het belangrijk om de tekst zo veel mogelijk weg te laten.

Toon met het stoepbord de nieuwste collectie schoenen in uw winkel of de meest verkochte auto uit uw showroom.

Denk van tevoren na wat op dit moment de meeste aandacht zal trekken. Pas uw stoepbord vooral aan op het seizoen en de behoeften van het moment.

3. Speciale acties

Zoals eerder al is vernoemd, zijn stoepborden onmisbaar bij het aanprijzen van acties. U kunt het inzetten om aan te geven dat de klanten kunnen profiteren van kortingen maar u kunt het ook gebruiken voor het bekendmaken van een winactie. Met een stoepbord kunt u tevens een interessante link tussen het offline en het online deel van uw bedrijf maken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de klanten naar een Facebook-winactie te verwijzen waarmee u extra naamsbekendheid kunt creëren!

Bosman Letters & Reklame levert stoepborden met een ontwerp en een tekst naar wens. Bent u benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder of kijk op onze webshop metstoepborden:  www.stoepborden-simpel-en-snel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *