ideeën voor stickers op evenementen

3 ideeën voor stickers op evenementen

Een promotiemiddel dat steeds vaker gebruikt wordt is de sticker, deze wordt al sinds jaar en dag gebruikt in de reclamewereld en Bosman Letters & Reklame uit Rotterdam gebruikt hiervoor de beste technieken. Tegenwoordig zijn er overal stickers te zien zoals op lantarenpalen, gebouwen, stoplichten, fietsen ga zo maar door. Stickers worden op plekken of objecten geplakt die veel mensen zullen zien. Het grootste voordeel van stickers is dat ze op ooghoogte geplakt kunnen worden, en op welke plek dan ook. Er zijn een aantal manieren waardoor u uw bedrijf door middel van stickers onder de aandacht kan brengen op evenementen. In dit artikel beschrijven we een paar voorbeelden.

Stickers plakken op festivals

Festivals zijn de ideale plek om stickers op te plakken. Veel mensen zullen de stickers zien, dus zal uw bedrijf opvallen! Bedenk wat er op de sticker moet staan en welke vorm de sticker moet hebben om op te vallen. De meest gebruikte vorm is de rechthoekige sticker, maar wij kunnen de stickers indien gewenst in bijna alle mogelijke vormen drukken en snijden / stanzen.

Om de aandacht van de festivalgangers te trekken moeten vooral de kleuren eruit springen. Vervolgens plakt u de stickers waar het maar kan, bijvoorbeeld op een lantaarnpaal, een vuilnisbak (iedereen zal er toch gebruik van moeten maken….), maar denk ook aan iets simpels als een elektriciteitshuisje.

sticker op vuilnisbak
Bron: Pinterest

Broodje sticker?!

Om verder door te gaan over het promoten van uw bedrijf op festivals, rest ons de volgende vraag: heeft u weleens gedacht aan het bestickeren van voedsel –en drankwaren? Het wordt steeds hipper om foto’s van eten en drinken te plaatsen en dit wordt dan ook op vele sociale media gedeeld. Als u ook gratis bekender wilt worden zorg dan dat u stickers plakt op u drank- en etenswaren. Dit is een ideale manier om uw bedrijf zichtbaar te maken en bij elke hap die de klant neemt ziet hij/zij uw bedrijfsnaam. Zo blijft uw bedrijf lekker plakken!

Stickers uitdelen op beurzen

Vindt u het soms ook moeilijk om op een grote beurs de aandacht te trekken en te blijven ‘plakken’? Maak dan ook hier gebruik van stickers, zorg dat u ze uitdeelt aan uw klanten en voorbijgangers. Bedenk een passende tekst voor het evenement en trek de aandacht van de klant. Verzin een leuke pakkende tekst en plaats een hashtag zodat de aanwezigen u hiermee online verder onder de aandacht brengen op het evenement of vanuit huis.

stickers op evenement
Bron: ClingMedia

Deel stickers uit! Men vindt het leuk om stickers te krijgen en plakken deze ook graag op. Het voordeel hiervan is dat een deel van deze mensen de stickers ook buiten het evenement zullen opplakken, en zo verbreedt het promotiegebied zichzelf. Zorg dat de fans van uw merk iets gratis en voor niks krijgen en uw merk promoten. En vergeet niet dat een sticker voor een hele lange tijd ergens blijft plakken dus plak wat je plakken kan!

Wij helpen u graag verder en zoeken samen met u naar de vormen van reclame die het beste bij u passen. U kunt ook een kijkje nemen op onze site:
www.bosman-reklame.nl  of neem contact met ons op via 010-4119999.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *