stickers inzetten als reclame

3 redenen waarom een sticker goede vorm van reclame is

Het vinden van goede manieren voor het maken van reclame is altijd weer een hele opgave. Het is namelijk sterk afhankelijk van de trends binnen de maatschappij en van het gegeven waarvoor u reclame wilt maken. Gelukkig zijn er reclamemiddelen die in de loop der jaren al hun dienst hebben bewezen, waardoor u ze ten alle tijden kunt inzetten voor de meets uiteenlopende campagnes. Eén van die middelen is het gebruik van stickers. Waarom? Dat leggen wij u graag uit in dit artikel…

1. Toepasbaar op uw wensen

Een groot voordeel bij het gebruik van stickers, is dat ze geheel aan te passen zijn aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo is uw bedrijfsidentiteit of het merk waarvoor u reclame maakt, vaak relatief eenvoudig over te brengen op het ontwerp van een sticker. Bijvoorbeeld door het gebruik van uw bedrijfslogo of de kleuren die verwerkt zijn in uw merk/product. Met full colourprints kunnen we ook mooie foto’s op sticker combineren. Zo kan iedereen in een ogenblik zien waar de stickers aan refereren.

2. Stickers zijn aanstekelijk

Daarnaast werken stickers erg aanstekelijk. Wanneer u mooie stickers heeft ontworpen, zult u al snel merken dat men elkaar wil volgen. Een goed voorbeeld hiervan zijn festivals of beurzen waarbij stickers worden uitgedeeld. Wanneer de één een sticker heeft, wil de ander deze ook. Vervolgens worden de stickers geplakt op de eigen kleding, fietsen, muren, ramen en ga zo maar door. Doordat de stickers op diverse plekken worden geplakt, zorgt dit ervoor dat uw stickers zichtbaar worden voor groot publiek. Ook zal men onbewust een positieve associatie ontwikkelen met uw merk, product of bedrijf. En niet onbelangrijk: Door de herhaling blijft een boodschap ook nog eens hangen.

sticker op vuilnisbak
Bron: Pinterest

3. Prijs

Ten derde, is de prijs van dit reclamemiddelen ook van belang. Stickers zijn in dit soort gevallen een zeer goedkope oplossing. Dit, omdat u stickers in grote aantallen kunt afnemen, waardoor de prijs per sticker enorm daalt. Wanneer u dan bedenkt hoeveel personen in aanraking komen met uw sticker, heeft deze een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, immers, u heeft dan een groot rendement op uw ‘exposure’. Stickers zijn vele malen goedkoper dan andere traditionele reclamemiddelen en dus wordt door de aanschaf van deze plakkers elke euro die u heeft uitgegeven goed benut.

Bent u op zoek naar een geschikte partij voor het vinden van juiste reclamemiddelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij voorzien bedrijven in vrijwel alle reclamesoorten en stellen daarbij de wensen van de klanten altijd centraal. Indien u graag meer informatie wil hebben of wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, raden wij aan om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *