het produceren van reclame uitbesteden

3 redenen waarom het uitbesteden van reclame zinvol is

Plaatst u ook wel eens een advertentie met als doel de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten? Dit is mogelijk in veel verschillende vormen, zoals reclamefolders, flyers, vlaggen en bijvoorbeeld sandwichborden. Voor welke vorm van reclame u ook kiest, de reclame-uiting dient uiteindelijk ook daadwerkelijk gemaakt te worden. Bent u creatief en maakt u deze daarom zelf, of kiest u er liever voor om dit uit te besteden aan Bosman Reklame Rotterdam? We geven u in ieder geval drie redenen waarom het uitbesteden van reclame zinvol is!

1. De kracht van herhaling

Zoals elke marketeer zou beamen: herhaling is de kracht van reclame. Dit is één van de redenen waarom het uitbesteden van mediareclame aan een andere partij interessant is. Waarschijnlijk heeft u één keer kosten die u moet betalen, maar vervolgens verzorgt het bedrijf wel een advertentiecampagne die u in één keer kunt uitrollen. Het reclamemateriaal voor de campagne kunnen wij voor u op allerlei manieren produceren, zoals vlaggen, gevelletters, sandwichborden en bijvoorbeeld stickers. Alvorens de campagne begint, gaat u met een reclamebureau in gesprek over welke middelen het best bij uw doelen passen. Vervolgens kunt u bij ons uit verschillende middelen kiezen. Ons aanbod is enorm!

2. Technische kennis is niet nodig

Als u iets aanlevert bij een drukkerij, dient dit aan verschillende zaken te voldoen. Vaak komen er termen voorbij als DPI (dots per inch) en wil de desbetreffende drukkerij allerlei afmetingen weten. Wanneer u dit uitbesteedt, hoeft u niet te denken aan deze relatief vreemde termen. Voor de drukkerij en de opdrachtgever is dit dagelijkse kost kunnen dit zonder problemen samen regelen. Als u dus drukwerk nodig hebt zoals stickers of plakletters, kunt u dit eenvoudig uitbesteden en door een andere partij laten produceren.

3. U hoeft niet op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen

Als u uw reclame uitbesteedt aan een andere partij, hoeft u zich niet bezig te houden met zaken die niet in uw straatje liggen. Bureaus die reclamemateriaal ontwikkelen zijn als geen ander op de hoogte van de ontwikkelingen in reclameland. Bedrukking is tegenwoordig bijvoorbeeld mogelijk op ontelbaar veel verschillende voorwerpen, zoals op auto’s, ramen, straten en zelfs boten.  Bosman maakt en brengt in eigen huis diverse reclames aan op allerlei ondergronden.

Wil u graag een bijzondere of aparte reclame-uiting hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mocht u meer informatie willen hebben over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, we gaan graag met u in gesprek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *