sticker van een bedrijf geplakt op een paal op straat

3 tips om uw stickers op te laten vallen

Stickers vormen een relatief goedkope en laagdrempelige manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Het is goed mogelijk om op te vallen door het gebruik van de juiste stickers. In dit artikel geven we u tips om uw stickers zo goed mogelijk op te laten vallen. Zo genereert u de meeste aandacht voor uw bedrijf!

1. Doming stickers / druppelstcickers

Bedrukte stickers kunt u in meerdere soorten en maten laten maken. Zogeheten ‘Doming Stickers’ zijn wel heel bijzonder en daarmee ook opvallend. Doming stickers zijn gewone vinylstickers die afgewerkt worden met een transparante epoxyharslaag van enkele millimeters. Daardoor krijg je een 3D-effect. Dit wordt ook wel dome (Engelse term voor koepel) genoemd. Vandaar dat ze ook wel 3D-stickers of dome stickers genoemd worden. Deze stickers worden gezien als de koning onder de stickers door de krachtige en exclusieve uitstraling. Door de harslaag zijn dit soort stickers altijd glanzend. Deze stickers zijn mooi om bijvoorbeeld uw product mee af te werken.

2. Barcodestickers / QR-stickers

Barcodestickers worden veel gebruikt in de retail branche. Op bijna alle verpakte spullen die verkocht worden in Nederland zit een barcode, ook wel streepjescode genoemd. Maar deze stickersoort leent zich ook perfect voor het toepassen van QR-codes. Deze code is oorspronkelijk ontwikkeld om auto-onderdelen te identificeren. Inmiddels wordt de code ook voor veel andere doeleinden gebruikt. Je ziet de codes in kranten en tijdschriften, bushokjes, menukaarten, auto’s, enzovoorts. De QR-code is een vierkant, dat uit allerlei zwarte blokjes bestaat. De code kun je scannen met een speciale app op je smartphone. Via de app krijg je dan meer informatie, zoals bijvoorbeeld een telefoonnummer of URL van een website. Zo kan uw sticker direct aanzetten tot actie!

3. Raamstickers

U hoeft maar even om u heen te kijken en u ziet in veel gevallen meerdere ramen in uw buurt. Met raamstickers zorgt u voor in het oog springende reclame voor uw bedrijf. Raamstickers lijken in veel opzichten op gewone vinylstickers. Ze worden net als veel andere stickers gemaakt van wit of transparant vinyl. Het belangrijkste verschil is dat bij raamstickers de opdruk ook aan de plakkant gedrukt kan worden. Dit heeft als voordeel dat u de sticker aan de binnenkant van het raam kunt plakken, terwijl de opdruk aan de buitenkant zichtbaar is. Raamstickers kunt u voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Zo worden ze onder andere gebruikt in etalages van winkels. U kunt u bedrijfsnaam of logo er mee op het bedrijfspand aanbrengen. Restauranteigenaren gebruiken ze bijvoorbeeld ook om aan te  geven dat ze bepaalde keurmerken hebben. Ook zijn ze ideaal voor op de achterruit van uw privé of bedrijfsauto!

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van opvallen door middel van stickers? Neemt u gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, of kijk op:

http://www.bosmanreklame.com/producten-van-az/stickers/