spandoek laten drukken

3 tips voor creatieve spandoeken

Iedereen kent ze wel, de grappige, leuke, unieke of ludieke teksten op een laken of andere stof. Spandoeken zijn er in alle vormen en maten en dienen vaak ter aanmoediging of roepen de lezer op tot een bepaalde actie of tot het innemen van een bepaald standpunt. Spandoeken kunt u eenvoudig zelf maken maar worden ook vaak kant en klaar gedrukt. Daarnaast zijn ze in heel veel situaties te gebruiken, bijvoorbeeld bij sportwedstrijden of als reclame. In dit artikel geven we u voorbeelden van wat u allemaal wel niet met een spandoek kunt doen!

Zelf een spandoek maken

Naast dat zelf een spandoek maken ontzettend leuk is, zorgt een zelfgemaakte versie ook direct voor een origineel spandoek! Laat uw creativiteit dus de vrije loop en bedenk waar u een spandoek voor gaat maken. Als dat eenmaal duidelijk is kunt u een leuke tekst of iets anders verzinnen voor op uw spandoek. Koop vervolgens een oud laken, wat stiften of een aantal verfspuitbussen en u kunt beginnen! Teken eerst met potlood globaal uw ontwerp op het doek en vervolgens kunt u aan de slag. U zult zien dat u binnen een mum van tijd een prachtig spandoek hebt gemaakt! Laat het doek even drogen en klaar is kees!

Een doek laten drukken

Mocht u geen zin hebben om het spandoek zelf te maken of wilt u een ontwerp maken via uw computer? Of wilt u simpelweg een net spandoek met goede kwaliteit? Dan is het verstandiger om het spandoek te laten drukken. Vaak hoeft u zelf alleen maar een juist drukbestand aan te leveren waarna het bedrijf de rest regelt. Zij drukken vervolgens op een goede kwaliteit doek vervolgens uw spandoek. Vooral wanneer u afbeeldingen wilt laten verwerken in uw spandoek kan het laten drukken van een spandoek een goede oplossing zijn.

spandoek laten drukken

Hoe zorgt u voor een creatieve boodschap?

Het belangrijkste van een spandoek is natuurlijk wat er op staat. U wilt namelijk een bepaalde boodschap overbrengen. Deze boodschap dient zo creatief en duidelijk mogelijk te zijn. Mensen moeten direct begrijpen waar het om gaat maar moeten uw boodschap ook onthouden! Een goede manier om dit voor elkaar te krijgen is bijvoorbeeld door middel van een oneliner, grap, rijm of door in te spelen op de actualiteit. Bent u hier zelf niet zo goed in? Vraag dan gerust andere mensen om hulp en neem de tijd om samen even te brainstormen!

spandoek creatieve voorbeelden

Mocht u op zoek zijn naar een professionele partij die u kan helpen bij het maken of bedrukken van een spandoek, neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag verder en bekijken samen met u hoe we uw wensen het beste vorm kunnen geven: www.bosman-reklame.nl  of bel ons: 010-4119999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *