lichtreclame

3 verschillende manieren om verlichte letters te gebruiken

Momenteel duren de dagen korter, wordt het steeds vroeger donkerder en is het overdag steeds grauwer. Zonde, want hierdoor wordt uw kantoorpand steeds minder goed zichtbaar: een gemiste kans. Zo kunnen eventuele prospects namelijk minder goed kennismaken met uw bedrijf. Een reclamemiddel die hierbij goed van pas komen en een uitkomst kan bieden, zijn verlichte letters! Zowel voor buiten op uw kantoorpand als wel inpandig, kunnen deze letters voor de nodige attentiewaarde zorgen. Om u te inspireren in het gebruik van letterverlichting, hebben wij in dit artikel een aantal voorbeelden op een rijtje gezet!

Letterverlichting buiten op kantoorpand

De combinatie van een verlicht logo en bedrijfsnaam maken letterverlichting tot een stijlvol geheel. Zoals u hieronder kunt zien, is ook het gebruik van meerdere kleuren een goede optie. Zo brengt u diversiteit in de lichtreclame aan en valt de belettering nog beter op. De letters kunnen direct of indirect verlicht zijn. Dit houdt in dat de letters aan de voorkant licht uit kunnen stralen, respectievelijk aan de achterzijde op de ondergrond waarop de letters zijn aangebracht. De gehele installatie van verlichte letters en het eventuele onderhoud, kunnen wij vanzelfsprekend voor u verzorgen.

Verlichte letters ter decoratie

Uiteraard kan letterverlichting ook prima gebruikt worden ter decoratie. Zoals in onderstaand voorbeeld is te zien, bieden deze letters een originele en sfeervolle toevoeging aan uw interieur, huis maar ook kantoor! Laat bijvoorbeeld de namen van verschillende afdelingen meer opvallen met behulp van LED-letters. Dit komt tevens de zichtbaarheid sterk ten goede.

Reclameborden

Verlichte letters kunnen net als in het onderstaande voorbeeld prima worden toegepast in en op reclameborden. Reclameborden blijven een prachtig middel om uw bedrijfsidentiteit naar buiten uit te dragen. Let er daarbij op dat u kiest voor een goed ontwerp voor uw reclamebord, ook de omgevingsfactoren in ogenschouw nemende. U wilt immers de juiste signalen afgeven en een reclamebord op uw gevel die goed is voor uw bedrijfsimago, daarenboven moet het opvallen. Indien u hier zelf niet in thuis bent, kunt u het beste een bord laten ontwerpen door een professionele partij. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat!

letterverlichting voor uw bedrijf

LED-verlichting

Tegenwoordig verwerken wij in bijna al onze verlichte (doos-)letters LED-verlichting, een energiezuinige en schone verlichting met een gelijkmatige lichtuitstraling die ook nog eens een relatief lange levensduur kent.

Op zoek naar een professionele partij die u kan helpen bij het maken van uw letterverlichting? Dan bent u bij Bosman Letters & Reklame Rotterdam aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in de signbranche en bieden vele op maat gemaakte oplossingen. Indien u graag meer informatie wilt of vragen heeft, kunt u het best contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *