design reclame voor buiten

3 voorbeelden van design reclame

Reclame is niet meer weg te denken in de moderne wereld van nu. Hoewel er een aanzienlijke verschuiving van offline naar online heeft plaatsgevonden in de afgelopen jaren, wordt offline reclame nog altijd erg belangrijk gevonden. Het effect van offline reclame, zoals bannering en abri’s, is nog steeds ontzettend groot. Het levert namelijk een enorm breed bereik op om buiten op strategische plekken een reclame-uiting te laten plaatsen van uw bedrijf. Ze wijzen ook weer de weg naar internet. Uiteraard zijn er nog ontelbaar veel andere mogelijkheden om offline reclame te voeren. In dit artikel geven we u drie voorbeelden van design reclame.

1. Autobelettering

Het wordt steeds populairder om auto’s te voorzien van bedrijfslogo’s; autobelettering is hot! Auto’s rijden rond en komen daardoor op veel plekken, dus is dit een perfect middel om uw bedrijf op te presenteren. Er is namelijk een gemengd en groot bereik te behalen doordat de auto doorgaans niet op één plek blijft staan. U kunt een eigen ontwerp aanleveren, deze zal vervolgens op een speciaal stickermateriaal worden afgedrukt. Deze wordt daarna professioneel op uw auto geplakt, wat slechts meestal een dag zal duren. Auto’s kunnen ook volledig worden beplakt in stickerfolie, dit heet ‘wrappen’. Het is dus ook mogelijk om uw auto te voorzien van een groot ontwerp, speciaal aangepast op de vormen van de auto.

autobelettering

2. Raambelettering

Ramen zijn primair bedoeld om licht in een ruimte te laten. Ook kunnen ze in voorkomend geval open worden gezet om de ruimte lekker door te laten waaien. Echter, ziet men steeds vaker dat ramen ook worden gebruikt om er reclame op aan te brengen door middel van raambelettering. Dit gebeurt bijvoorbeeld veel op ramen van winkelpanden en kantoorruimten. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden. U kunt ervoor kiezen om klein en subtiel een logo op het raam te laten plakken, maar u kunt ook kiezen voor een sticker ter grootte van het raam. Dit wordt doorgaans gedaan om (tijdelijke) acties bij passanten onder de aandacht te brengen. Eigenlijk kan elk soort design in principe worden afgedrukt, van zandstraaleffect tot volvlakkleuren.

raambelettering

3. Spandoeken

Spandoeken zijn een ideaal middel om hierop op een creatieve manier reclame-uitingen weer te geven. Naast tekst kunnen er ook complete logo’s worden ontworpen voor op het doek. Doekframes worden veel gebruikt om tijdelijke en terugkerende acties of campagnes op weer te geven. Dit omdat de spandoeken in deze frames eenvoudig bevestigd en weer verwijderd kunnen worden. Een spandoek laten maken is dus een uitstekend middel voor creatieve uitingen en uw bedrijf onder de aandacht te brengen!

spandoek laten drukken

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden in creatieve reclame-uitingen? Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Bel ons op 010-4119999.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *