buitenreclame

3 zaken die je moet weten vóór het aanvragen van freesletters

Freesletters zijn breed inzetbaar, want mooie gevelletters dragen bij aan de professionaliteit en uitstraling van uw bedrijfspand of kantoor. Tegelijkertijd zorgen de letters voor een opgefriste ruimte. Onze gevelletters worden gemaakt van acrylaat, roestvrijstaal of aluminium en worden geheel aangepast naar uw wensen. Zo wordt er altijd rekening gehouden met uw huisstijl of andere speciale wensen. Wilt u freesletters op maat laten maken? Dan is het van belang om rekening te houden met een aantal factoren. Welke? Lees snel verder!

1. Stijl

De stijl van uw gevelletters is van invloed op de uitstraling van het gehele pand. Hiervoor moeten afwegingen worden gemaakt. Wilt u de freesletters matchen met uw huisstijl of wilt u juist iets rustigers of opvallenders? Mocht u moeite hebben met het kiezen van de juiste stijl voor uw freesletters, dan kunt u altijd een ontwerp laten maken door een professional. Zo weet u zeker dat uw gevelletters ook daadwerkelijk uitstralen wat u voor ogen heeft!

2. Materiaal

Gevelletters zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten. Het voornaamste materiaal dat hiervoor wordt gebruikt is acrylaat. Bij dit materiaal heeft u de keuze uit een dikte van 8, 19 of 30 millimeter. Daarnaast is het bij acrylaat mogelijk om blokletters te laten maken. Deze zijn hol aan de binnenkant, zodat hieronder of -achter licht kan worden aangebracht. Zit zorgt voor een prachtig en opvallend effect wanneer het niet volledig licht is buiten.

Naast acrylaat kunt u tevens kiezen uit gevelletters van aluminium of roestvrijstaal. Ondanks dat dit qua kosten verschilt met acrylaat, zorgen ook deze materialen voor een luxe uitstraling. Weet u niet welk materiaal het best bij uw wensen past? Laat u dan adviseren door Bosman Reklame.

3. Kosten

Natuurlijk wilt u vooraf weten wat uw op maat gemaakte freesletters u gaan kosten. Toch is dit vooraf lastig vast te stellen, omdat het maken van freesletters maatwerk betreft. Factoren die van invloed zijn op de uiteindelijke kosten zijn bijvoorbeeld materiaal, grootte, wel/niet verlichte letters wilt of dat u uw freesletters wilt laten monteren of hier zelf zorg voor draagt. Wilt u graag een individuele prijsindicatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u graag meer informatie of heeft u specifieke wensen voor uw gevelreclame? Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen! Bel 010-4119999.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *