stoepborden

3 zaken waar u op moet letten bij het plaatsen van een stoepbord

Het kan een hele uitdaging zijn om klanten naar uw winkel of restaurant te trekken. Een stoepbord voor uw deur kan daarbij helpen. Het is een handige manier om bijvoorbeeld een speciale actie aan te prijzen. Een goed stoepbord is functioneel, draagt bij aan de sfeer van de straat en is een verlengstuk van uw winkel of bedrijfspand. Als u besluit om een stoepbord te plaatsen dan zijn er wel een aantal zaken waar u op moet letten. In dit artikel zetten wij de 3 belangrijkste punten voor u op een rijtje.

1. Binnen of buiten

Een bord dat binnen staat, bijvoorbeeld in een overdekt winkelcentrum, is minder aan weersinvloeden onderhevig dan een stoepbord dat met weer en wind buiten staat. Om te voorkomen dat een stoepbord omvalt bij harde wind, zijn er gelukkig speciale stoepborden beschikbaar die een voet hebben die met water of zand gevuld kan worden.

2. Stiften, krijten of klikken

Stoepborden zijn er in alle soorten en maten. Van een nostalgisch krijtbord tot een praktisch bord met stiften of een bord met eenvoudig kliksysteem voor posters. Wat voor u de juiste keuze is, hangt af van uw wensen en de manier waarop u het stoepbord wilt gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld tijdelijke acties en campagnes onder de aandacht brengen, dan is een bord met kliklijst erg handig. In een handomdraai kunt u een nieuwe boodschap op uw bord voor de deur kwijt. Bovendien blijven posters en affiches in de kliklijsten zowel schoon als heel. Bent u creatief en heeft u een mooi handschrift? Dan kunt u zich uitleven met een krijt- of stiftbord waar u uw boodschap op kwijt kunt.

3. Ken de regels

De regels met betrekking tot buitenreclame verschillen per gemeente. In de meeste gevallen is het geen probleem om een stoepbord voor uw winkel of restaurant te plaatsen, maar het kan ook zijn dat u precariobelasting moet betalen. Bent u lid van de plaatselijke ondernemersvereniging, dan betaalt de vereniging in sommige gevallen collectief voor het precariorecht. Wij raden aan om altijd even bij uw gemeente te informeren naar de regels voor het plaatsen van stoepbord of buitenreclame.

Heeft u interesse in een stoepbord? Bosman Reklame regelt het graag voor u. Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u een de slag. Bij ons bent u verzekerd van service en kwaliteit. Neem ook eens een kijkje op www.stoepborden-simpel-en-snel.nl. Hier vindt u een overzicht van alle verschillende reclameborden die wij kunnen leveren. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.