plakletters

4 keer creatief met plakletters

Een van de oudste disciplines binnen de reclame zijn misschien wel de plakletters. Deze plakletters werden op de stickers reeds aanwezige lijm ergens opgeplakt en op deze wijze ontstond er reclame. Tegenwoordig worden de letters ook vaak geprint op zelfklevende folie. Waar vroeger de letters nog uitgesneden werden met de hand gaat het nu allemaal snel en computergestuurd. Men hoeft de letters nu enkel nog uit te pellen, waarna het behandeld wordt met een overdrachtsfolie zodat u ze gemakkelijk in één keer kunt aanbrengen. Vervolgens zijn er nog vele verschillende manieren om uw plakletters op creatieve wijze aan de buitenwereld te tonen. In dit artikel bekijken wij een aantal voorbeelden!

Plakletters op uw auto

Plakletters op uw auto zijn een uitstekende manier om reclame te maken voor uw bedrijf, product of dienst. De kosten zijn laag en met uw auto bereikt u vaak een grote groep potentiële klanten. Een auto is veel onderweg, bereikt veel verschillende plaatsen dus is de ‘exposurefactor’ hoog. Daarnaast kunt u uw auto op  veel verschillende manieren beplakken. Let bij het beplakken van uw auto wel goed op de kleur van de letters, deze dienen natuurlijk in harmonie te zijn met de kleur van uw auto. Zorg er tegelijkertijd voor dat uw beplakking goed zichtbaar is: mensen hebben maar kort de tijd om naar uw boodschap te kijken!

autoreclame
autoreclame door Bosman: Helder & May

 

Plakplezier!

Plakletters zijn er natuurlijk niet alleen om reclame mee te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van plakletters om uw eigen spellen te maken? Zo kunt u eenvoudig zelf een levensgrote scrabblevariant maken! Leuk voor bijvoorbeeld in de tuin of op straat! Leuk bij een bedrijfsfeestje op warme dagen. Ontwerp uw eigen letters, pel ze uit en plak ze op stukken karton van gelijke grootte. Zie hier, uw eigen levensgrote scrabble variant!

plakletters
Bron: Pinterest

Plakletters voor op uw raam

Zeker wanneer u een eigen winkel of bedrijfspand heeft zijn plakletters voor op uw ruit een leuke en originele manier van reclame. De letters zijn eenvoudig op uw ruiten te plakken met zelfklevende folie of met dubbelzijdig tape. Zo is uw reclame zichtbaar voor veel mensen en is deze ook te allen tijde eenvoudig te verwijderen of uit te breiden.

Raambelettering
Raamreclame door Bosman: Gezondheidscentrum Charley Toorop

 

Plakletters binnen

Plakletters zijn tot slot ook uitstekend geschikt voor binnen. Denk bijvoorbeeld aan de balie op uw kantoor of de kassa in uw winkel. Uiteraard zijn ook meubels prima te voorzien van plakletters in welke vorm dan ook. U kunt hier uw eigen creativiteit volledig de overhand laten nemen.

MONDZORG FRANSELAAN baliebelettering

Zoals u al ziet zijn plakletters enorm veelzijdig en daarmee ook zeer geschikt voor het gebruik als reclamemiddel. Ook is dit product relatief goedkoop. Goedkoper dan bijvoorbeeld doosletters of freesletters. Mocht u graag advies willen over het laten maken of het laten aanbrengen van plakletters dan kunt u uiteraard altijd contact met Bosman Letters & Reklame opnemen. Wij zijn u graag van dienst; tel: 010-4119999  of surf naar:

WWW.BOSMAN-REKLAME.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *