lichtbakken door frees-letters.nl

4 redenen waarom lichtbakken een ideale vorm van reclame zijn

Gevelreclame en lichtreclame zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En dat is niet zo gek, want het is een ideale vorm van reclame. Lichtbakken hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding waardoor deze vorm van reclame een goede keuze is voor ondernemers die willen opvallen bij hun doelgroep. Wij geven u nog 4 redenen waarom lichtbakken een ideale vorm van reclame zijn.

1. Duurzaam en robuust

Lichtbakken gaan lang mee, zijn goed te onderhouden en ze zijn bestand tegen alle weerstypen. Bij Bosman Reklame vervaardigen wij lichtbakken uit geanodiseerd aluminium of geheel van kunststof in elk gewenst formaat. Dit resulteert in een duurzaam en robuust product. Het inwendige gedeelte van de lichtbakken verstevigen we met hoekprofielen en verticale beugels, zodat er een solide constructie ontstaat.

2. Grote attentiewaarde

Met lichtbakken laat u uw bedrijf of organisatie zien aan de wereld. Gevelletters zijn niet altijd verlicht, lichtbakken zijn dat wel. Hierdoor is uw gevelreclame zowel overdag als ’s avonds goed zichtbaar. Ideaal voor bedrijven in de regio Rotterdam bijvoorbeeld. Door het grote reclameoppervlak is uw huisstijl bovendien al van verre zichtbaar, waardoor u opvalt en goed vindbaar bent voor klanten en bezoekers.

3. Energiezuinige LED-verlichting

Een lichtbak kan worden verlicht door middel van TL-buislampen of energiezuinige LED-verlichting. Eigenlijk is TL inmiddels achterhaald. Met LED-verlichting ontstaat een mooie optimale lichtverdeling. Bovendien zijn de LED-modules in de lichtbakken zeer energiezuinig. De lichtbakken van Bosman Reklame verbruiken daarom weinig stroom. Doordat wij het gehele binnenwerk wit spuiten, wordt er een egale lichtverdeling bewerkstelligd. Zo heeft u met een lichtbak van Bosman Reklame een optimale uitstraling en valt u zeker op.

4. Diverse soorten lichtbakken

Er is een brede keuze aan lichtbakken. Zo kunt u kiezen voor een enkelzijdige lichtbak waarbij alleen de voorkant bedrukt is. Deze bak kan tegen vlakke ondergronden worden gemonteerd, zoals een vlakke luifel, muur of damwandprofiel. Als alternatief is er de luifellichtbak. Dit type lichtbak is dubbelzijdig en straalt aan twee zijden licht uit. Hierdoor is deze lichtbak ideaal om onder een luifel te hangen. U kunt ook kiezen voor een dubbelzijdige uitsteeklichtbalk. Deze lichtbak wordt door middel van steunen haaks op een vlakke ondergrond gemonteerd. Hierdoor komt de lichtbak van de muur af en valt daarom extra goed op. Daarnaast zijn er ook enkele speciale lichtbalken waarbij de volledige balk rondom gespoten is en dus ook licht geeft.

Wilt u meer informatie over onze lichtreclames? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor professioneel advies op locatie. Ook bent u van harte welkom in onze showroom waar wij diverse showmodellen hebben staan. Kijk eens op:

https://www.bosmanreklame.com/producten-van-az/lichtbakken/