raambelettering

4 vormen van raambelettering

Raambelettering is een functionele, effectieve vorm van reclame voor uw bedrijf. U heeft natuurlijk de volledige autoriteit over het uiterlijk van uw bedrijfspand, waardoor raambelettering een interessante mogelijkheid is om op een eenvoudige manier reclame te maken. Naast het feit dat raambelettering zorgt voor promotie, heeft deze belettering ook andere voordelen: het zorgt voor de nodige privacy en heeft daarnaast zowel een zonwerende- als een inbraakwerende functie. Er zijn verschillende manieren om de raambelettering toe te passen. De verschillende vormen hiervan worden in dit artikel besproken. 

1. Raamstickers

Door het aanbrengen van raamstickers met de letters van uw bedrijfsnaam op een raam of glazen deur, ziet iedereen wat voor bedrijf het is. Omdat het in dit geval alleen gaat om stickers, blijft het mogelijk om van beide kanten door het glas heen te kijken. Stickers hebben in tegenstelling tot folie nauwelijks een zonwerende functie. Het licht schijnt dus gewoon naar binnen.

raambelettering
Bron: LotSixyOneCoffee

2. Raamfolie

In tegenstelling tot raamstickers zorgt raamfolie ervoor dat een raam of glazen deur voor een deel of zelfs geheel wordt afgeplakt, waardoor mensen niet naar binnen kunnen kijken en er geen licht naar binnen valt. Dit zorgt voor extra privacy en een lagere kans op inbraak. Let er bij deze soort folie wel op of het mogelijk is om van binnen naar buiten te kijken. Er bestaat namelijk folie dat aan beide kanten het doorkijken belemmert, maar ook folie waar je er van één kant wel doorheen kunt kijken.

raambelettering
Bron: Frees Letters

3. Full color folie

Naast grijs, wit en zwart folie, is het ook mogelijk om uw bedrijfsnaam en -logo aan te brengen met full color folie. Deze gekleurde variant zorgt voor een duidelijkere expressie van de huisstijl van het bedrijf. Daarnaast valt de bedrukking door het gebruik van kleuren beter op, zoals duidelijk te zien is op de onderstaande foto.

raambelettering
Bron: Frees Letters

4. Zandstraaleffect

Door het bedrukken van een raam met een folie met zandstraaleffect kunt u net als met de andere soorten folie reclame maken en privacy creëren. Door een gedistingeerde bewerking kan niet iedereen direct naar binnen kijken, terwijl deze folie wel licht doorlaat. De uitstrasling is er een van gezandstraald glas.

raambelettering
Bron: Frees Letters

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor raambelettering? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of bel ons op 010-4119999.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *