autobelettering

Autobelettering als promotiemiddel

Autobelettering is een uitstekend middel om uw organisatie (letterlijk) zichtbaar te maken in uw buurt. Een uiterst aantrekkelijke en voordelige manier om op te vallen! Bent u van plan om uw (bedrijfs-)auto te voorzien van uw logo en benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? Of wilt u uw auto laten opvallen en weet u niet hoe? In dit artikel vertellen wij u alles over de mogelijkheden van het beletteren van uw auto.

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor het beletteren van uw auto zijn eindeloos. Of u nu alleen een logo of bedrijfsnaam op uw auto wilt hebben of écht wilt opvallen met full colour afbeeldingen. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw auto volledig in te laten pakken met folie; zo geeft u deze in een handomdraai een compleet nieuwe look! Het laten inpakken met folie is dus een aanrader wanneer u duidelijk voor ogen heeft wat de bedrijfsauto moet uitstralen. Heeft u niet goed voor ogen wat uw bedrijfsauto moet uitstralen of heeft u moeite met het doorvoeren van uw huisstijl? Dan kan het een slim idee zijn om het ontwerp van de autobelettering of folie uit te besteden aan een partij die hiermee ervaring heeft. Zo bent u verzekerd van een mooi en een professioneel resultaat!

Werkwijze

Maar hoe gaat dat nu in zijn werk, het laten beletteren van uw auto? U hoeft slechts een schets, uw logo of digitale tekening aan te leveren. De rest wordt voor u gedaan! Natuurlijk kijken we altijd samen met u naar de mogelijkheden. En bent u bang om voor een langere tijd uw auto kwijt te zijn? Daar hoeft u zich bij ons geen zorgen om te maken. U levert uw auto in de ochtend bij ons in en kunt deze in de middag weer, beletterd en wel, bij ons ophalen, bij ingewikkelde projecten is dat de volgende ochtend. U kunt er tevens voor kiezen om de belettering zelf aan te brengen. Let op! Wij raden aan dit alleen te doen wanneer u hier ervaring mee heeft. Indien u hier geen ervaring mee heeft, kunt u dit beter aan een professional overlaten. Op deze manier is het resultaat gegarandeerd optimaal.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van autobelettering of over de prijzen? Of bent u op zoek naar een partij die het ontwerp en het aanbrengen uit uw handen neemt? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte! Zie ook:

Autobelettering

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *