autobelettering voor bedrijf

Autobelettering in Rotterdam? Zo valt u op tussen de concurrentie

In 2016 reden er ruim 825.000 bestelauto’s rond in Nederland. Merendeel van deze auto’s zijn in gebruik als bedrijfsauto’s. Een auto van een bedrijf kunt u zien als een rijdende en mobiele reclame-uiting. Het kan een blikvanger zijn en een lead naar een nieuwe opdracht of nieuwe klant. Ook in Rotterdam rijden er heel wat bedrijfsauto’s rond. Hoe zorgt u dat u opvalt tussen de concurrentie?

Het visitekaartje van uw bedrijf

Als u een eigen bedrijf heeft, wilt u graag dat potentiële klanten u (leren) kennen. Weten waar ze u voor kunnen inhuren of welke producten u levert. Om dit te bereiken is naamsbekendheid onmisbaar. Naamsbekendheid creëert u door uw werk goed te doen zodat klanten u met plezier aanbevelen bij anderen. Maar u kunt ook uw naamsbekendheid vergroten door reclame te maken. In de regionale media in en rond Rotterdam bijvoorbeeld. Of door webadvertising en via social media. En natuurlijk door uw bedrijfswagen zo te beletteren dat u opvalt op de weg. Want onderweg wordt uw bedrijfsauto gezien door potentiele klanten. Als uw auto is voorzien van een mooie en duidelijke belettering, valt u op in Rotterdam. Het is mogelijk om de autobelettering volledig uit te voeren in uw huisstijl en huisstijlkleuren.

Belettering

Bij belettering van een bedrijfsauto is het belangrijk dat er niet teveel informatie op staat maar dat de omgeving wel kan zien wat de boodschap is. Of het nu een bestelwagen, een busje of een vrachtauto is. Het moment dat mensen de informatie kunnen lezen is vaak kort en al rijdende. De belettering moet dus duidelijk zijn. Het lettertype moet goed leesbaar zijn en het is goed als het contrast tussen letters en ondergrond groot is.

auto's bestickert met bedrijfsnaam en logo

Logo

Een logo van een bedrijf is herkenbaar. En een belangrijk onderdeel van uw corporate identity. Het ligt dan ook voor de hand om dit logo te gebruiken bij de belettering van uw auto. Met uw logo op de auto valt u op in Rotterdam en omgeving. Zeker als u de huisstijl van uw bedrijf consequent doorvoert is een bedrijfsauto met logo een zinvol onderdeel van uw marketingmix.

auto met autobelettering

Full color afbeeldingen

Het is mogelijk om uw bedrijfswagen te voorzien van belettering en uw logo. Maar soms zegt een beeld meer dan woorden en heeft een afbeelding een hogere attentiewaarde dan belettering. Een auto kan worden voorzien van full color afbeeldingen. De kleuren worden goed afgesteld en de afbeelding is scherp. Zo draagt uw bedrijfsauto bij aan een consistente corporate identity.

aanhangwagen bestickert met bedrijf huisstijl

Wilt u meer informatie over het beletteren van uw auto? En wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem gerust contact op met ons! Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en bieden u een persoonlijk advies op maat. Kijk ook eens op:

Autobelettering