autobelettering algemeen

Autobelettering om uw naamsbekendheid te verhogen: 3 tips

Een ideale manier van reclame maken is natuurlijk het beletteren van uw auto. Autobelettering is een goedkope vorm van reclame die daarnaast ook nog eens gezien wordt door grote groepen mensen vanuit de hele maatschappij. De kans dat een potentiële klant uw boodschap ziet stijgt daarmee enorm. Helaas zien wij nog vaak genoeg slechte vormen van autobelettering voorbij komen. Om u een eindje op weg te helpen bij het effectief beletteren van uw auto hebben wij de volgende tips voor u op een rijtje gezet.

Boodschap

Het belangrijkste van uw autobelettering is natuurlijk de boodschap. De boodschap moet kort, helder en duidelijk zijn. Veel mensen zullen maar kort de tijd hebben om uw reclame te bekijken, bijvoorbeeld bij een stoplicht of wanneer u langs een winkelcentrum rijdt. Zorg er daarom voor dat uw boodschap goed leesbaar is en dat deze goed te onthouden is voor mensen. De combinatie van uw bedrijfsnaam en 1 of 2 van uw kernactiviteiten is daarom veelal de beste keuze. Zo weet men waar uw bedrijf zich mee bezighoudt en kunnen zij u gemakkelijk terug vinden via bijvoorbeeld het internet.

Uitstraling, vormgeving en identiteit

Een ander belangrijk punt naast een goede boodschap is natuurlijk dat deze op de juiste manier wordt vormgegeven. De boodschap hoort te stroken met uw bedrijfsidentiteit en hetgeen u uit wilt stralen. De vormgeving van de gehele belettering, het lettertype en de kleur van uw belettering spelen daarom een belangrijke rol. Het is verstandig om een professional mee te laten kijken wanneer u een ontwerp laat maken. Zo weet u zeker dat de uitstraling van uw boodschap goed in elkaar zit en dat deze geschikt is voor autobelettering. Zorg er tegelijkertijd voor dat de identiteit van uw bedrijf past bij uw auto. De eigenaar van een thuiszorgorganisatie die rondrijdt in een verlaagde sportwagen straalt waarschijnlijk niet het beeld uit dat hij of zij uit wil stralen.

PREVENT ar voor nieuws

 

Uw auto

Het is dus belangrijk om een auto uit te zoeken die past bij de identiteit van uw bedrijf. Daarnaast is het goed om na te gaan of u uw auto gebruikt op plekken waar uw doelgroep zich ook bevindt en of u uw gedrag in het verkeer hierop aanpast. Met autobelettering is uw auto een visitekaartje van uw bedrijf. Probeer dus te allen tijde een zo defensief en sociaal mogelijke rijstijl aan te nemen wanneer u rijdt in een beletterde auto.

OLTHOF huynday XL32 bijrijder

De hierboven genoemde tips zijn een aantal zaken waarmee u in ieder geval rekening kunt houden. Indien gewenst kunnen wij u uiteraard voorzien van een vrijblijvend advies wat betreft het beletteren van uw auto. Mocht u nog vragen hebben of op zoek zijn naar een professionele partij voor het beletteren van uw auto neemt u dan gerust contact met ons op: 010-411999 of mail naar:

info@bosman-reklame.nl

Wij helpen u graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *