autosticker reclame

De 5 beste manieren om reclame te maken

Reclame maken kan op vele manieren. Maar wellicht verliest u soms het zicht door de vele mogelijkheden die er zijn. Er zijn namelijk diverse wijzen waarop reclame effectief ingezet kan worden. Om u een beter beeld te geven over deze mogelijkheden, hebben wij de vijf beste manieren van reclame op een rijtje gezet.

1. Bewegwijzering voor buiten

Een zeer goed reclamemiddel is bewegwijzering voor buiten. Dit zal potentiële klanten nieuwsgierig maken en aantrekken. Wellicht kan dit uiteindelijk resulteren in een bezoek. Ook klanten die reeds bekend zijn met het bedrijf, worden hiermee wederom attent gemaakt met de producten/diensten. Daarnaast zorgt bewegwijzering, zeker indien dit in een huisstijl is uitgvoerd, voor een stukje herkenning. Last but nog least dient het ook gewoon voor het vinden van de juiste weg ergens naar toe. Bewegwijzering voor buiten heeft dus meerdere functies maar de vindbaarheid van het bedrijf staat hierbij natuurlijk voorop!

bewegwijzering buiten

2. Lichtbakken

Wilt u dat uw bedrijf 24 per dag opvalt en zichtbaar is, ook als het donker is? Dan is de lichtbak een uitstekende optie. De lichtbak is een vorm van gevelreclame en zeer opvallend. De lichtbakken worden voorzien van energiezuinige LED-verlichting. In combinatie met lichtdoorlatende folie kan uw logo of naam mooi in kleur worden uitgelicht.

lichtbak

3. Vlaggen

Een reclamemiddel welke vanaf verre afstand te zien is, is de vlag. Staat het bedrijf op een bedrijventerrein? Dan wordt het kantoorpand met behulp van vlaggen beter zichtbaar. Dit geldt tevens wanneer het kantoorpand zich langs de snelweg bevindt. De vlaggen zijn gemaakt van polyesterweefsel en rondom gezoomd. De vlaggen worden full-colour bedrukt door middel van textieldoordruk zodat uw bedrijfsnaam en logo stralen op het doek. De vlaggen kunnen bevestigd worden aan een vlaggenmast. Indien u nog geen vlaggenmasten buiten heeft staan, kunnen wij dit tevens voor u realiseren en deze voor u installeren.

vlaggen

4. Autobelettering

Een eenvoudige methode om uw bedrijf zichtbaar te maken in een groot gebied, is door middel van autobelettering. Auto’s gaan, staan en rijden overal. Maak hiervan gebruik om zo het merk bij veel mensen onder de aandacht te brengen. Het is een subtiele maar effectieve manier van reclame maken. Het zorgt ook voor herkenning bij uw klanten als u daar op bezoek gaat. Zo wordt het bedrijf beter onthouden bij zowel potentiële, nieuwe als vaste klanten.

autosticker

5. Stickers

Een reclamemiddel welke veelvoudig kan worden ingezet en goed blijft hangen, zijn stickers. Deel stickers uit op beurzen, evenementen en festivals. Waarom? Omdat men het leuk vindt om stickers te krijgen en deze overal op te plakken. Stickers worden overal opgeplakt, ook buiten het desbetreffende beurs-, evenement- of festivalterrein. Aangezien stickers voor lange tijd blijven plakken, is het een relatief goedkoop reclamemiddel met lange promotieduur. Met onze nieuwste drukapparatuur, kunnen wij een hogere kwaliteit en meer scherpte bieden. Uiteraard tegen voor u mooie prijzen!

stickers

Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben over onze producten en/of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van de beste reclamemogelijkheden passend bij uw bedrijf! bel ons op 010-4119999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *