naambord van Unilver

Een naamplaat voor uw bedrijf laten maken, 4 tips

Het is voor uw bedrijf onmisbaar: duidelijke naamplaten met daarop uw bedrijfsnaam en logo. Als een van uw klanten voor de deur staat of op zoek is naar uw kantoor is het wel zo klantvriendelijk als diegene uw naam kan herkennen er niet te lang naar hoeft te zoeken. Maar hoe laat u nu zo’n naamplaat maken en waar moet u op letten? In dit artikel geven we u handige tips!

1. Functie

Hoe de naamplaat voor uw bedrijf eruit komt te zien, heeft vooral te maken met de functie die de naamplaat in de toekomst zal hebben. Zijn het kleine naambadges voor uw medewerkers op een beurs? Of is het bedoeld als warm welkom voor klanten in de lobby of de hal? Als de functie van de naamplaat bekend is, kan er bij het maken van de naamplaat rekening worden gehouden met het doel. Bedenk dus eerst goed wat u met de naamplaat wilt bereiken.

naambord voor een autobedrijf

2. Bewerking

Heeft u de functie eenmaal bepaald, dan is het verstandig om na te gaan denken over de manier van bewerking van uw naamplaat. Verschillende manieren van bewerking leveren namelijk verschillende resultaten op. Het is mogelijk om naamborden te graveren, te beletteren, te voorzien van full colourfolie of te bedrukken met een zeefdruk. Wanneer u een beeld heeft van de uitstraling van uw naamplaat, dan kunt u in overleg met een expert tot de juiste uitstraling van uw naamplaat komen.

3. Materiaal

Bedrijfsnaamborden kunnen uit uiteenlopende materialen bestaan. Daarbij kunt u denken aan materialen als RVS, Aluminium, Plexiglas en Volkern. Net als de bewerking van uw naamplaat heeft ook het materiaal effect op de uitstraling van uw bedrijfsnaambord. Maar wanneer de naamplaat bijvoorbeeld buiten komt te hangen is het noodzakelijk om te kiezen voor een materiaal dat tegen bestand is.

naamborden voor bedrijven

4. Plaatsing

Als ondernemer heeft u elke dag een volle agenda. Vooral bij een grotere bestelling van naamborden betekent dat flink wat montagetijd. Gelukkig kunt u de naamplaten ook door een deskundige vakman van Bosman Reklame laten installeren. Dan weet u zeker dat de naamborden op de juiste manier worden bevestigd en heeft u er geen omkijken meer naar.

Met deze vier tips in het achterhoofd, kunt u de juiste keuze maken voor uw bedrijfsnaamplaten. Door het maken van naamplaten op een goede manier aan te pakken, weet u zeker dat u de nieuwe naamplaten voor uw bedrijf volledig benut. Heeft u nog vragen over naamplaten voor uw bedrijf? Geen probleem, u kunt gerust contact met ons opnemen.

Zie ook:

http://www.bosmanreklame.com/producten-van-az/naamplaten/