lichtbakken do's en don'ts

Gebruik maken van lichtbakken? Wij geven u de 3 do’s en dont’s

Wanneer u op zoek bent naar geschikte reclame voor uw bedrijf zijn er tal van mogelijkheden. U kunt adverteren via de radio of televisie, gebruik maken van billboards of gebruik maken van banners die u bevestigt aan de gevel van uw bedrijfspand. Een andere uitstekende manier om reclame te maken is het gebruik van lichtbakken. Lichtbakken worden voorzien van een lichtbron die vervolgens een afbeelding of tekst naar voren laat komen. De goede prijs-kwaliteit verhouding maakt lichtbakken daarom zeer geschikt. Maar hoe pakt u de plaatsing van dergelijke bakken aan? Wat zijn de do’s and don’ts? Wij leggen het u uit!

Laat u adviseren over de aanschaf van lichtbakken

Een belangrijke tip is om u goed te laten adviseren. Lichtbakken worden gemaakt in diverse soorten, maten en dikten. Een maat is vaak afhankelijk van de omgevingsfactoren op locatie, daar waar de lichtbak moet komen. Het kan daarom verstandig zijn om in overleg met een professionele partij uw keuze te maken. Zo bent u er van verzekerd dat de plaatsing en het effect van uw lichtbak optimaal naar wens is. Bedrijven hebben vaak veel ervaring met de plaatsing en werking van deze bakken en sturen in veel gevallen vrijblijvend iemand bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Maak het ontwerp niet te klein

Een, helaas, veelgemaakte fout is dat het te verlichten oppervlak te klein is. De afbeelding of de tekst die ontworpen is, is niet goed leesbaar. Dit is erg zonde. Ga daarom vooraf altijd na waar de bak geplaatst wordt en van welke afstand de meeste mensen uw lichtbak op zullen merken. Aan de hand daarvan kunt u de grootte van uw lichtbak bepalen. Kies daarnaast voor een ontwerp dat aansluit bij uw bedrijf, de vormgeving van het pand waar het op komt en het imago van uw bedrijf.

Combineer

Reclame is in veel gevallen de verzameling van middelen die u inzet om uw bedrijf en product te presenteren aan de buitenwereld. Het kan daarom dus verstandig zijn om te bekijken op welke manieren u uw lichtbakken het beste kunt combineren met overige manieren van reclame. Denk bijvoorbeeld aan de bewegwijzering naar uw pand, of raambelettering onder uw lichtbak. Let er op dat alle vormen van reclame wel in harmonie zijn met elkaar, dat uw huisstijl steeds op een goede manier goed tot uiting komt, onafhankelijk van de srager/ het soort media. U moet hierbij denken aan de kleuren, de vorm en het algehele beeld. Zo creëert u het snelst een positief gevoel bij uw doelgroep!

Verder is de LED-verlichting die wij in onze lichtreclames gebruiken energiezuinig en dus ‘groen’. Dit bespaart enorm in de kosten ten opzichte van de oude TL-verlichting.

Bent u op zoek naar een professionele partij voor de plaatsing van lichtbakken? Dan bent u bij bosman reklame Rotterdam aan het juiste adres. Wij van Bosman Letters hebben jarenlange ervaring op het gebied van de fabricage en de plaatsing van de reclame. Voor meer informatie of vragen kunt u het beste even contact met ons opnemen of bel ons op 010-4119999. Ook ben tu van harte welkom in onze showroom: Kiotoweg 349 in Rotterdam.Wij helpen u graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *