machineplaten voor op elektronische apparaten

Machineplaten laten maken, wat zijn de mogelijkheden?

Een machineplaatje, wat is dat? Vaak vallen ze niet tot nauwelijks op, terwijl op nagenoeg iedere machine wel een machineplaat is bevestigd. Op dit machineplaatje staat informatie die soms alleen wordt gelezen als er iets is met de machine of om deze te categoriseren. Toch is het verstandig om uw machines van zo’n plaatje te voorzien. Een machineplaat zorgt er namelijk voor dat uw bedrijfsnaam zichtbaar is. Het heeft dan de functie van een naamplaat. Een machineplaatje kan ook relevante informatie overbrengen, zoals het gewicht, serienummer of functie. U kunt het een goede blikvanger laten zijn. Wat zijn de mogelijkheden bij het laten maken van machineplaten?

Uw naam op de machine

Stel, u levert machines aan andere bedrijven of organisaties. De machines maakt u niet zelf dus uw bedrijfsnaam staat niet standaard op de machine die u levert. Die is vaak alleen voorzien van de naam van de producent. Eigenlijk is dat een gemiste kans voor u. Want u wilt toch dat uw naam zichtbaar is bij uw klanten. Bovendien hoeven ze niet te weten bij welk bedrijf u de machines betrekt. Als u de machines die u levert voorziet van een machineplaatje met daarop uw naam en og logo, is het duidelijk dat de machine door u is geleverd. Ook handig bij eventuele nabestellingen door uw klant. De machineplaat is daarmee een geworden tot een communicatiemiddel naar uw klanten toe. Uiteraard kunt u de informatie op de plaat uitbreiden met bijvoorbeeld contactgegevens: uw telefoonnummer en/of www-adres.

machineplaatjes
Machineplaatjes van Bosman, professioneel uitgevoerd en functioneel

Informatie over de machine

Soms is het ook gewenst dat op de machine extra informatie komt, bijvoorbeeld voor de gebruiker. Het gaat dan niet specifiek om informatie over typenummer of serienummer. U kunt denken aan een korte handleiding voor de mensen die de machine gebruiken. Een kopieerapparaat bijvoorbeeld heeft veel mogelijkheden. Heel vaak zie je op de muur achter de machine een papiertje met gebruikerstips hangen. Nadeel is dat dit papier weg kan raken. Het staat bovendien ook minder professioneel. Beide nadelen kunt u oplossen voor uw klanten door uw machines te voorzien van een machineplaat met daarop deze informatie. Eventueel met uw bedrijfsnaam erbij, zodat de machineplaat ook als naamplaat dient.

machineplaten

Waar zijn ze van gemaakt?

Een machineplaatje kan van verschillende materialen gemaakt worden. De materialen die het meest voorkomen zijn resopal, aluminium en RVS. Resopal is een kunststof waarin de letters worden gegraveerd. De machineplaatjes van aluminium worden van letters voorzien door middel van zeefdrukken. De informatie wordt op het materiaal gedrukt . Wanneer er RVS gebruikt wordt, is graveren of lasermarkeren mogelijk. Dit gebeurt met een scherpe resolutie. Alle materialen bieden veel mogelijkheden om volledig op maat te maken. We kunnen zelfs gaten in het materiaal maken zodat het om eventuele knoppen past.

Machineplaatjes gemaakt van verschillende materialen

Wilt u meer informatie over het maken van machineplaten? En wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om deze te maken voor uw bedrijf? Neem gerust contact op met ons! Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en bieden u een persoonlijk advies op maat. Kijk ook eens op:

Machineplaatjes

http://www.bosmanreklame.com/producten-van-az/machineplaatjes/