Magneetplaten inzetten als reclame: 5 voorbeelden

Magneetplaten zijn erg leuk om reclame mee te maken en bieden diverse voordelen ten opzichte van andere reclamemogelijkheden. Om u de kansen van een magneetplaat te laten zien, zetten we een aantal voordelen voor u op een rijtje.

Flexibiliteit

De essentie van reclame op magneetplaten? U kunt uw bedrijfsnaam laten zien waar en wanneer u wilt. Omdat u de magneetplaat altijd makkelijk kunt plaatsen en verwijderen, is het ideaal voor bedrijven die flexibel willen zijn bij het maken van reclame. Omdat u met een magneetplaat nooit gebonden bent aan reclame op één vaste plaats, blijft u flexibel.

Auto

U kunt natuurlijk uw auto vol plakken met stickers als u onderweg reclame wilt maken voor uw bedrijf. Ondernemers die hun auto echter niet altijd als uithangbord voor hun onderneming willen gebruiken, bijvoorbeeld als zij een tijdje op vakantie gaan, kiezen eerder voor magneetplaten dan stickers. Wanneer u met uw bedrijf bezig bent, kunt u de magneetplaat op uw auto plaatsen zonder dat het schade brengt aan de lak;  thuis of op vakantie verwijdert u de plaat eenvoudig weer van uw auto.

magneetplaten JACK FM bewerkt

Wand

Het makkelijke van magneetplaten is dus dat u ze kunt plakken en verwijderen wanneer u maar wilt. Dit geldt niet alleen voor op auto’s. Zodra u een wand tot uw beschikking hebt met een (deels) ijzeren ondergrond, kunt u daar al een magneetplaat plaatsen. Aan de buitenkant van het pand kunt u het beste uw logo en bedrijfsnaam tonen, terwijl u de magneetplaten binnen juist voor een speciale actie of campagne zou kunnen hanteren. Ook worden de platen ingezet bij bedrijfsstellingen of opslaghallen in de logistieke sector. Je kunt flexibel markeren!

Bewegwijzering

Is uw bedrijf of pand slechts enkele dagen per week beschikbaar? Of werkt u steeds vanuit verschillende locaties? Veranderen de kamers in een gebouw vaak van functie en/of personen? Dan is het fijn als u plaatselijk bewegwijzering aan kunt brengen en deze ook weer weg kunt halen als u zelf niet aanwezig bent. Juist dan zijn magneetplaten ook zeer bruikbaar, vanwege hun variabele inzetbaarheid. In een eerder artikel schreven we al over effectieve manieren om uw bedrijf vindbaar te maken voor klanten en gaven we tips over bewegwijzering binnen kantoren.

FRANSISCUS magneetbewegwijzering

Onderdeel van interieur

Ook al komt de magneetplaat als reclame vooral voor op auto’s en als bewegwijzering, sommige bedrijven gebruiken de magneetplaat ook om eenvoudig een groot (bedrijfs)ontwerp in het interieur aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een balie met een magnetische voorkant waarop u een grote magneetplaat aan kunt brengen met uw bedrijfslogo en slogan.

Zeker wanneer uw bedrijf werkt met verschillende seizoenen en thema’s, is een magneetplaat ideaal. U kunt dan meerdere platen laten ontwerpen en maken en deze afhankelijk van het seizoen of thema eenvoudig wisselen.

Heeft u zelf nog leuke ideeën voor het gebruik van magneetplaten als reclame of heeft u vragen over het laten maken van een magneetplaat? Laat het ons gerust weten! U kunt contact met ons opnemen via 010-411 99 99 of een mail sturen naar info@frees-letters.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *