Verkeersborden

Met deze effectieve manieren wordt uw bedrijf vindbaar voor klanten

Bij de vindbaarheid van uw bedrijf wordt tegenwoordig voornamelijk gedacht aan online bezoekers: hoe maakt u uw bedrijf op internet vindbaar voor de doelgroep? We levens immers in een digitaal tijdperk. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat de vindbaarheid van een fysiek kantoor of winkelpand net zo belangrijk is voor uw klanten. Hoe pakt u dat effectief aan?

De 3 functies van bewegwijzering

1. Commercieel

De vindbaarheid van een bedrijf is belangrijk voor klanten die bijvoorbeeld een afspraak hebben en het adres niet met een navigatiesysteem gevonden krijgen. Maar bewegwijzeringsborden kunnen ook de aandacht trekken van toevallige voorbijgangers. Zo kan er informatie over het soort diensten en producten van een bedrijf af te lezen zijn aan de borden. Sommige bedrijfsnamen hebben hun dienst al vernoemd in de naam, bijvoorbeeld ‘Schilder de Jong’. Zo worden voorbijgangers op een slimme manier direct geïnformeerd over het bestaan en de diensten van een bedrijf.

2. Imago

Als elk bedrijf dat gevestigd zit op één industrieterrein zijn eigen, zelfgemaakte bordje neerzet op straat, geeft dit een erg rommelig aangezicht. Een degelijke, nette bewegwijzering zorgt voor een goed straatbeeld. Het oogt professioneel en heeft vaak een positief effect op nieuwe bedrijven die zich ook op dit terrein willen gaan vestigen.

Informatiebord Gemeente Rotterdam

3. Verkeer

De terreinen waarop men gebruik maakt van bewegwijzering zijn vaak een groot doolhof; elke straat lijkt hier op elkaar. Het is daarom van belang dat bezoekers en vooral vrachtverkeer niet eindeloos hoeven te keren en omdraaien. Met nette borden blijft de verkeerssituatie overzichtelijk.

Verkeersborden

Met behulp van verkeersborden kunt u bijvoorbeeld aanduiden waar het bezoekersgedeelte zich bevindt, dat er cameratoezicht is of dat er waakhonden aanwezig zijn op het terrein. De borden zijn in diverse maten beschikbaar en zijn voorzien van zelfklevende opschriften, met daarop de door u gewenste teksten. Voor de bevestiging kunnen wij ook aanvullende materialen leveren als staanders, beugels of klemtoquebanden.

Verkeersborden buiten

Parkeerborden

Parkeerborden spelen op een subtiele manier een rol bij de vindbaarheid van een bedrijf. Wanneer er een parkeerbordje te vinden is met de naam van het bedrijf, weet men dat het pand daar niet ver vandaan zit. In combinatie met een bewegwijzeringsbord of zuil met logo ontstaat er een overzichtelijk straatbeeld en is het voor de klant duidelijk waar hij moet zijn.

Voor meer informatie en tips over bewegwijzering buiten, kunt u altijd contact met ons opnemen via 010-411 99 99 of info@frees-letters.nl. Wij helpen u graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *