bedrijfsvlag met bedrukking

Opvallen met uw bedrijfsvlag tijdens de marathon van Rotterdam!

Op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 vindt de 38e editie plaats van het grootste tweedaagse sportevenement van Nederland; de marathon van Rotterdam. Met aan de start tienduizenden lopers van over de hele wereld. Daarnaast trekt het evenement bijna honderdduizend bezoekers en krijgt het veel media-aandacht. Het ideale moment dus om op te vallen met uw bedrijfsvlag!

Laat uw bedrijfsvlag eruit springen

Tijdens zo’n groot evenement wilt u natuurlijk wel gezien worden met uw bedrijfsvlag. Denk daarom goed na over de bedrukking. Zo kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfslogo op uw vlag te laten drukken. Heeft u een duidelijk herkenbaar logo, dan is dit zeker een goed idee. Zorg er in dat geval wel voor dat het logo van haarscherpe kwaliteit is. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een korte tekst op uw vlag. Bijvoorbeeld een pakkende slogan of leuke inhaker op het evenement. Wij adviseren u wel om de tekst kort te houden en te kiezen voor een groot contrast tussen de letters en de achtergrond. Overigens geldt dit sowieso voor het design van uw bedrijfsvlag: hoe meer kleurcontrast, hoe beter u opvalt. Bij Bosman Letters & Reklame hebben we veel ervaring met bedrijfsvlaggen en wij helpen u dan ook graag bij het vormgeven van uw vlag of spandoek voor de marathon van Rotterdam.

Kies voor kwaliteit

‘April doet wat ‘ie wil’ is een bekende uitspraak als het gaat om het weer in april. We hebben de afgelopen jaren alle weerstypes voorbij zien komen tijdens de marathon van Rotterdam. Van regen en wind tot heerlijke voorjaarstemperaturen. Het is dus belangrijk dat uw bedrijfsvlag tegen een stootje kan. Bijvoorbeeld door te kiezen voor de polyestervlaggen van Bosman Letters & Reklame. Door het gebruik van polyesterweefsel blijft de kwaliteit van de vlag gegarandeerd en is uw bedrijfsvlag bestand tegen weer en wind. Houdt u er rekening mee dat de levensduur van een vlad ca. 4 maanden bedraagt als deze dagelijks in weer-en-wind hangt. Het is daarom raadzaam meerdere vlaggen aan te schaffen.

Locatie is alles

Heeft u een bedrijfspand in Rotterdam, vlak langs de route, dan kunt u uw vlag daar natuurlijk prima plaatsen. Maar misschien is uw bedrijfspand wat dat betreft iets minder gunstig gelegen en moet u op zoek naar een andere strategische plek waar uw bedrijfsvlag of spandoek goed gezien wordt. In dat geval is het verstandig om u goed te verdiepen in het parcours en de mogelijkheden. De start en finish zijn natuurlijk bij uitstek perfecte plaatsen voor een bedrijfsvlag, maar ook andere plaatsen waar veel supporters staan zijn ideaal. Ook kunt u zich laten informeren over de sponsormogelijkheden tijdens de marathon, waarmee u verzekerd bent van een goede zichtbaarheid langs het parcours.

Wij denken graag met u mee over uw bedrijfsvlag voor de marathon van Rotterdam of voor ieder ander evenement. Voor meer informatie over spandoeken, vlaggen en vlaggenmasten, kunt u contact opnemen met Bosman Letters & Reklame Rotterdam of u kunt eens kijken op:

https://www.bosmanreklame.com/producten-van-az/vlaggen/