stickers op een laptop

Stickers laten maken, wat komt hierbij kijken?

Stickers zijn al lange tijd niet meer weg te denken in de reclamewereld. Ze zijn veelvuldig in te zetten van postmateriaal tot licentiestickers op machines. Maar wat komt er precies bij kijken als u stickers wilt laten maken? In dit artikel vindt u meer informatie over het laten maken van stickers en alles wat er bij komt kijken.

Stickers drukken

Wanneer u besluit stickers te laten maken, kunt u uit meerdere mogelijkheden kiezen. Zo kunnen stickers worden geprint, maar ook worden gedrukt. Het drukken van stickers zorgt voor een scherper en blijvender resultaat.

Veelvuldig inzetbaar

Voordat u stickers laat drukken moet u bedenken welke vorm u wilt gebruiken. De meest gebruikte stickervorm is die van de rechthoekige sticker, maar er is veel meer mogelijk. Indien gewenst worden uw stickers zelfs in bijna alle mogelijke vormen gedrukt en gesneden. Heeft u bijzondere wensen, dan wordt hier ook rekening mee gehouden. Wilt u uw stickers bijvoorbeeld achter glas plakken, dan kunnen uw stickers in spiegelbeeld worden gedrukt.

Directe plaatsing

Het is mogelijk om stickers direct op het gewenste materiaal te laten plakken. Handig als u al weet dat u de stickers op een product wilt plakken. Het is wel belangrijk dat u dan rekening houdt met de ondergrond. Dat kan namelijk op de volgende materialen: aluminium, solid foil (aluminium stickers), zelfklevend vinyl en verschillende PVC-soorten.

Prijsopgave

Het is natuurlijk handig om van te voren een inschatting te kunnen maken van de kosten. Die kosten zijn afhankelijk van de afmeting, oplage, hoeveelheid kleuren en de toepassing van de stickers. Denk daarbij aan de ondergrond waarop uw stickers geplaatst worden. En als het om grote aantallen stickers gaat, dan is het slim om rekening te houden met de tijd die het drukken kost. De gemiddelde levertijden van grote aantallen stickers liggen op één à anderhalve week.

Belijming

Ook in de mate waarin een sticker blijft zitten, zijn er verschillen. U kunt namelijk kiezen tussen permanente of afneembare belijming. Het zou erg vervelend zijn als uw sticker vroegtijdig loslaat, of juist niet meer te verwijderen is terwijl dit niet de bedoeling is.

Dus: denkt u erover om stickers aan te schaffen? Dan is het verstandig om eerst te bedenken waarvoor u de stickers gaat gebruiken. Binnen of buiten, op een harde of ruwe ondergrond of dat u bijvoorbeeld de stickers laat maken om uit te delen. Komt u er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact op met bosman reklame.

Kijk ook eens op: http://www.bosmanreklame.com/producten-van-az/stickers/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *