buitenreclame voor uw winkel

Stoepborden; wat is het effect en wat zijn de mogelijkheden?

Stoepborden worden veel gebruikt door de retail om onder andere speciale acties onder de aandacht te brengen bij passanten. Als u door een winkelstraat loopt, valt het vanzelf hoe veel winkeliers de voorkeur geven aan stoepborden voor hun winkelpand. Vooral bij uitverkoop is het een geschikt middel om mensen de winkel in te lokken. Maar wat is verder het effect van stoepborden en wat kunt u er allemaal mee? We leggen het u graag uit in dit artikel!

Doeleinden stoepborden

Stoepborden bestaan uit verschillende soorten en maten en voorzien in verschillende doelen. Let er maar op als u weer in diezelfde winkelstraat loopt. Voor het ene bedrijf dient een stoepbord als een houder om tijdelijke acties en campagnes op te tonen door middel van tijdelijke posters. Echter zijn er ook bedrijven die vast gebruik maken van de borden en hier een standaard bedrukking op laten maken. Denk hierbij aan onder andere aan het bedrijfslogo, bedrijfsnaam en/of een slogan.

Soorten stoepborden

Er bestaan vele verschillende soorten stoepborden. Zo bestaan er stoepborden met lege plastic lijsten die gevuld kunnen worden met tijdelijke posters. Maar er zijn ook stoepborden die inclusief bedrukking geproduceerd worden. Sommige stoepborden hebben een standaard welke het bord op de grond houdt. Maar er bestaan ook stoepborden waarbij de voet is gevuld met steen, zand of water om extra stevigheid te bieden bij sterke wind. Ook kunt u kiezen voor een klassiekere vorm van een stoepbord, zoals een sandwichbord.

stoepbord

Wat kun je allemaal met een stoepbord?

Stoepborden zijn een relatief goedkoop en toegankelijk instrument om reclame mee te maken. Dit is één van de redenen waarom winkeliers en andere bedrijven met bezoekerspanden, kiezen voor stoepborden. In een drukke winkelstraat kan het best lastig zijn om op te vallen met uw pand. Naast stoepborden kunt u dit verhelpen door het gebruik van gevelreclame en lichtbakken boven uw zaak. Uiteraard zijn dit wel alleen middelen om extra op te vallen en niet om tijdelijke acties of een bepaalde boodschap over te brengen. Stoepborden zijn hiervoor wel uitermate geschikt. Hierop kunt u alles kwijt wat u op dat moment wilt delen en valt uw pand extra op!

stoepborden in de winkelstraat

Bent u op zoek naar bepaalde reclame-uitingen? Bekijk dan ons aanbod in uitingen online, welke varieert van reclameborden tot autobelettering. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder! Kijk ook eens op onze webshop:

www.stoepborden-simpel-en-snel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *