spandoek inzetten voor bedrijf

Wat heeft een spandoek nodig om op te vallen?

Spandoeken vormen een traditionele maar effectieve manier van reclame. Vaak zijn spandoeken een creatieve en tijdelijke manier van een reclame-actie. Het is daarom belangrijk dat een spandoek opvalt. Maar wat moet er op een spandoek staan om op te vallen? In dit artikel vertellen we het u!

Boodschap

Wanneer u een spandoek laat maken moet u goed nadenken over de juiste boodschap. Vaak heeft men in de praktijk namelijk weinig tijd om de boodschap te lezen. Bijvoorbeeld omdat ze er langs rijden met de fiets of auto. Zorg daarom dat uw spandoektekst altijd kort maar krachtig is. Kies voor een tekst die lekker rolt, of humor. Zorg er daarnaast voor dat u het spandoek na het maken goed controleert. Wellicht heeft u per ongeluk een spelfout gemaakt, of is het spandoek toch niet helemaal geworden zoals u graag wilt.

Opmaak

Niet alleen een leuke tekst op het spandoek is van belang; de boodschap moet natuurlijk ook op een mooie en goede manier worden weergegeven. Zorg daarom dat de tekst op de goede plek wordt neergezet. wellicht wilt u bepaalde woorden extra benadrukken. Deze kunt u dan bijvoorbeeld extra groot maken of laten opvallen door het een kleur te geven. Let dus op de lettergrootte, de kleur en of alles netjes op het doek past. Zo komt het spandoek er goed uit te zien. Indien u een spandoek laat maken bij een professionele partij, zal deze dit uiteraard ook in de gaten houden. Maar het is goed om van te voren een idee te hebben van de opmaak!

Materiaal

Wanneer u een korte actie wilt houden, dan is het mogelijk om een zelfklevende afbeelding of tekst aan te laten brengen op het spandoek. Wilt u het spandoek echter langer gebruiken kies er dan voor om de tekst en kleur met een full color machine op het doek te laten aanbrengen. Het spandoek kan dan jaren mee. Overigens is het ook mogelijk om het frame van het spandoek ook door ons te laten bevestigen. Deze kan bestaan uit staal of aluminium.

Wilt u een spandoek laten drukken? De spandoeken worden standaard voorzien van metalen bevestigingsringen die om de 30 cm zijn aangebracht. Daarnaast wordt heel het doek rondom gezoomd. Een andere manier van afwerking en bevestiging is ook mogelijk op aanvraag. Mogelijkheden genoeg dus! Heeft u vragen of interesse? Neemt u dan contact met ons op: 010-4119999

Kijk ook eens op:
http://www.bosmanreklame.com/producten-van-az/spandoeken/