online rendement

Welke offline middelen kunt u inzetten om online rendement te behalen?

In de hedendaagse maatschappij wordt alles steeds digitaler. Niets is daarom zo belangrijk als u online op de juiste manier te profileren. Daarbij kunt u denken aan uw website die op de juiste manier ingericht is maar ook aan uw accounts op social media. Hoe beter deze accounts ingericht en afgesteld zijn op uw doelgroep, hoe groter het effect er van zal zijn. Toch is online reclame niet alles, juist de offline middelen die uw doelgroep richting uw online kanalen brengen kunnen de sleutel tot succes zijn. Om u hierbij te helpen hebben wij deze tips voor u op een rijtje gezet om uw online kanalen te promoten met offline reclame!

Flyers

Een uitstekende manier om offline te promoten zijn de welbekende flyers. Flyers zijn door de lage kostprijs zeer geschikt om direct aan een groot publiek uit te delen. Het is hierbij wel van belang dat u de juiste plaats uitkiest om te flyeren. Vanzelfsprekend heeft het weinig zin om een nieuwe racefiets te gaan promoten in het restaurant van het bejaardentehuis bij u om de hoek. Zorg er dus voor dat uw doelgroep te vinden is op de plaats waar u flyert. Tegelijkertijd dient de flyer en professioneel uit te zien en moet de boodschap die er op staat kort en krachtig zijn. Trek bijvoorbeeld de aandacht met uw flyer en verwijs men voor meer informatie of een actie naar uw website of Facebookpagina. Zo creëert u direct commitment met eventuele lezers en maakt u het voor hen aantrekkelijk een online bezoekje te brengen.

Reclameborden en bewegwijzering

Ook reclameborden en bewegwijzering blijven een goede manier van offline reclame maken. U bereikt een groot publiek en professionele borden of bewegwijzering wekken vertrouwen bij eventuele lezers. Verwijs hen altijd door naar uw winkel of online kanalen wanneer zij meer over u te weten wensen te komen. Zo hebben lezers tijd om later op een moment dat het hen beter uit komt eens rustig te kijken wat u precies te bieden heeft.

Gevelletters en raambelettering

Ook met behulp van belettering kunt u op een originele manier de aandacht trekken. Het bereik hiervan is weliswaar kleiner maar het resultaat hoeft er niet minder om te zijn, het gaat immers ook om de kwaliteit van de aanvragen. Plaats een mooie afbeelding op uw ruit of gevel waarmee u de interesse van uw lezers wekt en verwijs ze door naar uw Instagram of Facebook account. Deze media worden steeds populairder en sluiten perfect aan op met name jongere doelgroepen; uw winkel krijgt hierdoor ook een hippere uitstraling!

Indien u op zoek bent naar geschikte offline reclame-uitingen voor bijvoorbeeld uw bedrijf of organisatie dan bent u bij Bosman Letters & Reklame aan het juiste adres. Wij helpen u graag om zo goed mogelijk voor de dag te komen en uw online kanalen nog beter te promoten. Voor meer informatie of vragen kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord! Bel ons op 010-4119999 of surf naar onze uitgebreid website: www.bosman-reklame.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *