bewegwijzering

Zo zorgt u voor de juiste bewegwijzering buiten

Bewegwijzering voor buiten de deur is er in alle soorten, vormen en maten. Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende redenen voor het gebruik van bewegwijzering. Een bedrijf wil wellicht graag klanten direct prikkelen om naar hen toe te komen en producten aan te schaffen terwijl het creëren van een goede eerste indruk ook tot één van de doelen kan behoren. Maar hoe zorgt u nu voor een vorm van bewegwijzering die het best zijn functie vervult? In dit artikel geven we u een aantal handige tips.

Plaats

Ten eerste is het meest belangrijke natuurlijk de plaats. Waar komt uw bewegwijzering te staan? Is dat een kilometer van te voren of misschien wel 10? Of is een klein bordje vlakbij uw bedrijfspand voldoende? Om antwoord te kunnen geven op deze vraag zult u na moeten gaan wie u wilt helpen met uw bewegwijzering. Zijn dit bekende klanten of zijn dit voornamelijk nieuwe klanten? Nieuwe klanten hebben vanzelfsprekend meer hulp nodig bij het vinden van uw bedrijf of organisatie dan klanten die regelmatig bij u terugkeren.

Soort bewegwijzering

Wanneer de plaats bekend is zal u na moeten gaan denken over de soort bewegwijzering die je gaat plaatsen. Kiest u voor grote borden langs de weg of voor een aantal grote vlaggen. Hierin zijn ontzettend veel mogelijkheden te bedenken. Het gaat er hierbij om wat het beste bij uw bedrijf past en wat u zelf het liefste heeft. Probeer er voor te zorgen dat de soort bewegwijzering die u kiest zoveel mogelijk strookt met de identiteit van uw bedrijf. Zorg er daarnaast altijd voor dat u het plaatsen van bewegwijzering professioneel aan pakt. Uw bewegwijzering vormt in veel gevallen een eerste indruk, zorg er dus voor dat deze goed is!

bewegwijzering buiten

Wat zet u neer?

Vervolgens moet er natuurlijk iets op uw bewegwijzering komen. In veel gevallen is uw bedrijfsnaam en een eventueel logo voldoende. Zo weten mensen direct om wie of wat het gaat. Wanneer u bewegwijzering verder weg staat kan het zinvol zijn om een richting of route aan te geven die mensen moeten volgen.

Hoe laat u het maken?

Vaak kunt u een logo of bedrijfsnaam eenvoudig laten vertalen naar een drukbestand. Het bedrijf waar u de bewegwijzering laat maken kan dit meestal zonder al te veel moeite en kosten doen. Mocht u toch liever iets anders plaatsen op uw bewegwijzering zorg dan dat u een geschikt drukbestand aanlevert. Dit kun je zelf verzorgen tijdens het ontwerpen door een goed ontwerpprogramma te gebruiken of door het ontwerp te laten maken door een externe partij.

bewegwijzering bedrijf buiten

Indien u op zoek bent naar een geschikte partij voor het laten maken en installeren van uw bewegwijzering voor zowel binnen als buiten bent u bij ons aan het juiste adres. Zie ook: http://www.bosmanreklame.com/producten-van-az/bewegwijzering-buiten/

Voor meer informatie kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder door samen met u te kijken wat we voor u kunnen doen! Bel ons op 010-4119999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *