Spandoeken

Spandoeken van de specialist in sign activiteiten

Spandoeken - Bosman is een al langer bestaand dynamisch en modern bedrijf. Al meer dan 40 jaar zijn wij succesvol actief op de reclame markt.

spandoeken blijvliet sd 2010 dikke-deur-spandoek-ii lentiz-doek-opening-bw directzorg-reparatie-mei-2010

Dynamisch en actief blijven wij door met een scherp oog alle ontwikkelingen te volgen om zo snel te kunnen in springen op innovatieve mogelijk heden. Niet alleen op het gebied van spandoeken zijn wij toonaangevend in Nederland en daarbuiten. Tevens leveren wij o.a. plakletters, magneetplaten, naamplaten, verkeersborden, gevelletters en parkeerborden.

Spandoeken van opvallende hoogwaardige kwaliteit

Spandoeken moet en voldoen aan een aantal eisen, originaliteit en duurzaamheid zijn er slechts twee van. Wij garanderen dat uw spandoeken niet alleen opvallen vanwege uw duidelijk uitgedragen boodschap maar zeker ook vanwege de opvallende kwaliteit en duurzaamheid die ze uitstralen.

Spandoeken worden gemaakt creatieve vakmensen

Spandoeken worden uit degelijk 550 grams zeildoek vervaardigd. Wij zijn in staat om op deze spandoeken mooie full colour afdrukken te maken. De spandoeken worden standaard gezoomd en voorzien van bindringen rond de 30 cm. Mocht u spandoeken nodig hebben met een andere afwerking dan is dat ook mogelijk. De spandoeken zijn tevens te leveren met spandoeken frame uit staal of aluminium. En wilt u dat wij het frames met de spandoeken ophangen, dan verzorgen wij dat graag voor u.

Spandoeken multifunctioneel voor snelle korte acties

Bent u een bedrijf dat regelmatig andere spandoeken nodig heeft, dan kunnen wij voor u spandoeken maken die voorzien worden met zelfklevende afbeeldingen, teksten en logo's. Op deze manier kunt u spandoeken snel voor een andere actie inzetten.

Wilt u meer weten over onze spandoeken?
Neemt u daarvoor vrijblijvend contact op met een van onze creatieve deskundigen door middel van het invullen van spandoeken formulier, zij kunnen u snel een indruk geven van wat wel of niet mogelijk is. Wij delen graag onze creativiteit en kennis met u zodat ook u de ongekende mogelijkheden van spandoeken zult ontdekken.


Spandoeken formulier
  Uw naam:
 1. *
 2. Uw telefoonnummer:
 3. Uw E-mail adres:
 4. *
 5. Uw reactie:
 6. *
 7.  

  cforms contact form by delicious:days

Ga naar de webshop Over ons Stuur een mail

Bosman Reklame | Hongkongstraat 86 - 88 | 3047 BS Rotterdam | Tel. 010-411 99 99 | Fax. 010-412 34 51 |

Copyright 2011 Bosman Letters & Reklame | Disclaimer Zoekmachine optimalisatie door 24orange.nl