Full colour

We leven in de 21e eeuw en dat betekent dat alles afdrukbaar of bedrukbaar is in full color. Dat wil zeggen dat we in elke kleur kunnen bedrukken die u maar kunt bedenken. Wij hebben verschillende printers in huis die bestemd zijn voor verschillende ondergronden zoals (sticker)folie, zeildoeken en zelfs plaatmateriaal.

Bosman Letters & Reklame uit Rotterdam drukt alleen in een hoge kwaliteit om zo vochtbestendigheid te kunnen garanderen. Voor extra bescherming worden de stickers in sommige gevallen ook UV- en weerbestendig gelamineerd. Daarom kunnen we ook een kwaliteitsgarantie bieden. Bij stickers wordt er gewerkt met vinylstickers om de weersbestendigheid, krasvastheid en kleurechtheid te behouden.

Vooral Full color Stickers zijn populair omdat ze voor veel doeleinden toepasbaar zijn. Bosman Letters & Reklame kan stickers met zowel permanente als afneembare lijm maken. Belangrijk is dat u voorafgaand aan het bestellen bepaalt waar u de stickers voor gaat gebruiken en op welke ondergrond. Denk daarbij aan of u de stickers binnen of buiten gaat gebruiken en of ze op een harde, gladde of ruwe ondergrond komen.