Gevelletters

Om uw gevel meer kleur en bekendheid te geven in Rotterdam en omstreken, maken wij in onze werkplaats ook gevelreclame. Dit doen we vaak door middel van gevelletters. Deze gevelletters worden gemaakt van acrylaat, roestvrijstaal of aluminium. We maken deze letters in uw huisstijl en geven ze de gewenste diepte om de letters zo meer body te geven.

Acrylaatletters kunnen massief worden gemaakt met een dikte van 8, 19 en 30 mm. Daarnaast kunnen wij van acrylaat ook doosletters maken. Deze steken verder uit en zijn direct aan de wand gevestigd maar hol van binnen, zodat er licht aangebracht kan worden in de binnenkant. Wanneer wij dooslettersmaken, kunt u kiezen uit een diepte van 50, 80 of 120 mm. Deze worden vastgemaakt met een aluminium profiel.

Letters kunnen ook van aluminium of roestvrijstaal worden gemaakt. Deze worden direct uit het plaatmateriaal gefreesd. Dit kan geanodiseerd zijn voor extra bescherming, of het wordt gemaakt van sandwichmateriaal met een RVS geslepen of goudkleurig geslepen voorzijde.