Lichtbakken

Wanneer u denkt aan gevelreclame, dan komt u al snel uit bij gevelletters of lichtbakken. Gevelletters zijn niet altijd verlicht, lichtbakken wel. Van deze twee opties is de lichtbak vaak iets goedkoper, maar nog steeds zeer functioneel. Ideaal voor bedrijven in de regio Rotterdam bijvoorbeeld.

Lichtbakken kunnen worden voorzien van letters en een bedrijfslogo. De bakken zelf kunnen ook nog in een gewenste kleur gespoten worden. We leveren de bak met TL-verlichting of met een energiezuinige LED-balk, zodat u ook op de energiekosten kunt besparen.

Ook in de vorm van de balk kan er nog een keuze gemaakt worden. Je kan kiezen voor een enkelzijdige lichtbak waarbij alleen de voorkant een sticker of afbeelding bevat. Als alternatief is er de luifellichtbak, die aan een plafond komt te hangen. Verder is er de mogelijkheid tot een dubbelzijdige uitsteeklichtbalk. Deze komt van de muur af en valt daarom goed op. Daarnaast zijn er ook enkele speciale lichtbalken waarbij de volledige balk rondom gespoten is en dus ook licht geeft.