sandwichbord bestellen

3 voorbeelden van creatieve sandwichborden

Wanneer u in de stad loopt, komt u ze waarschijnlijk nog steeds vaak tegen. Enorm veel horecagelegenheden maken er namelijk gebruik van: sandwichborden, ook wel ‘stoepborden’ genoemd! Deze borden worden gekenmerkt door hun actuele of grappige boodschap waarmee ze de aandacht trekken. Hierbij is belangrijk om het bord goed in beeld te plaatsen bij het potentiële publiek. Daarnaast zijn ook de leesbaar en originaliteit van belang. Maar hoe creëert u nu een origineel bord? In dit artikel helpen we u daarbij graag verder!

Unieke inhoud

Bekijk het bord hieronder, wat valt hier op? Eigenlijk staat er vrij weinig op. Daarnaast is het gezicht ook humoristisch. Doordat het bord anders is dan andere borden, maakt het de lezer nieuwsgierig en is men geneigd om te bekijken waarvan/voor het bord nu eigenlijk voor is. Dat is exact wat de plaatser wil bereiken. Probeer men dus nieuwsgierig te maken naar wat erop het sandwichbord staat. Hoe meer mensen het bord bekijken en lezen, hoe groter de impact is van het bord/boodschap.

sandwichbord-blanco
Andren.Tumblr.com

De stijl van het bord

Het onderstaande bord heeft een totaal eigen stijl. Dit maakt het bord uniek en trekt in combinatie met de felle kleur eenvoudig de aandacht. Let er dus op dat het bord altijd is voorzien van een bijzondere stijl. Het liefst in de stijl van uw eigen bedrijf of die hierbij past. Zo kan men direct de link leggen tussen uw bedrijf en de reclame-uitingen. Creëer dus een bord welke past bij uw imago.

Sandwichbord uniek
Jeff Canham

Blijf functioneel

Een stijlvol lettertype is natuurlijk leuk, maar zorg er wel altijd voor dat de functie van het bord blijft behouden. Namelijk dat het wordt gelezen! Wanneer men te veel moeite moet doen om het bord goed te kunnen lezen, is de kans groter dat ze afhaken. Dat zou enorm zonde zijn en dus een gemiste kans. Bedenk dus altijd een origineel sandwichbord waarbij de functie zo veel mogelijk wordt behouden. Dit betekent in de basis dat het bord eenvoudig leesbaar moet zijn. Natuurlijk kan het zijn dat het bord alleen een visuele uiting bevat en geen tekst. Dan is het bovenstaande minder van toepassing en is het belangrijk dat het visuele aspect eruit springt.

sandwichbord functioneel
SeattleChalkGuy

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die u kan helpen bij het maken en leveren van stoepborden / sandwichborden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij van Frees-Letters helpen u graag op weg bij het ontwerpen en maken van sandwichborden. Kijk ook eens op onze webshop om stoepborden aan te schaffen:

http://www.stoepborden-simpel-en-snel.nl/

Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen of bel ons op 010-4119999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *