bedrijfspromotie

Geschikte gevelreclame maken doet u zo!

freeslogos-aanbrengen
Bosman Reklame beschikt over eigen installatie-teams

Vrijwel ieder bedrijf houdt zich bezig het reclame. Wel doet ieder het op de eigen manier en met een verschillend budget. Reclame is het verzenden van een boodschap naar de buitenwereld om de ontvangers te overtuigen van een bepaalde boodschap. Dit kan van alles zijn, zoals het zorgendragen van een beter imago tot het informeren van de doelgroep over een nieuw product. Een goede manier om reclame dichtbij bij uw bedrijf te plaatsen, is het maken van gevelreclame. Zo bereikt u een breed publiek en bent u zichtbaar voor de buitenwereld; door huisstijltoepassing kunt u uw bedrijf herkenbaar maken. Het maken van een goede gevelreclame is iets waarover nagedacht dient te worden. Daarom geven wij u graag de onderstaande drie tips!

Mag dat zomaar?

Allereerst is het verstandig om na te gaan of u wel zomaar gevelreclame mag plaatsen op uw bedrijfspand. Dit is namelijk niet altijd het geval. Er gelden namelijk algemene regels en bij bepaalde gevallen heeft u zelfs een omgevingsvergunning nodig. Dit kunt u navragen bij de gemeente via het omgevingsloket. Met behulp van de omgevingscheck ziet u direct of en welke vergunningen u nodig heeft. Vervolgens kun u deze ook online aanvragen. Bosman Letters & Reklame heeft beschikking over een digitaal communicatiepakket zodat zij een eventuele aanvraag ook voor u kan verzorgen om u zo zorgen uit handen te nemen.

gevelreclame
Doosletters voor hoofdkantoor Auris in Rotterdam

 

De boodschap

Wanneer u de eventuele vergunning heeft aangevraagd en is goedgekeurd, kunt u gaan nadenken over de boodschap. Wilt u enkel de bedrijfsnaam als gevelreclame of moet deze vergezeld worden met een logo en boodschap? Dit zijn zaken waarover u dient na te denken. Het is daarbij belangrijk om na te gaan welke boodschap u over wilt brengen. Zorg er in ieder geval voor dat de reclame uit het oog springt en probeer voor te stellen hoe de boodschap overkomt bij de doelgroep. Wilt u ook ’s avodn zichtbaar zijn door middel van verlichte doosletters? Of dient uw doelgroep zich alleen overdag aan? Dan kunt u volstaan met een onverlichte reclame.

osl-groep-gevelletters
Freesletters 8 mm acrylaat


Het uiterlijk

Wanneer u weet wat op de gevel plaats moet worden, is het de tijd om de vormgeving te bepalen. De boodschap dient er professioneel uit te zien om zo een optimaal resultaat te bereiken. Dit kunt u doen door na te gaan hoe de boodschap eruit dient te zien qua kleur, vorm en grootte. Vervolgens kunt u een schets (laten) maken over hoe het geheel er visueel uit komt te zien, dat wil zeggen, een presentatie van uw bedrijfsnaam en/of logo op de gevel.

Indien u op zoek bent naar een professioneel bedrijf die u hiermee kan helpen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor meer informatie en/of vragen kunt u uiteraard gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder! Bel ons op: 010-4119999

Meer weten over gevelreclame? Zie:   GEVELRECLAME

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *