lichtraclem voor bedrijven

Lichtreclame als effectief reclamemiddel

Gevelreclame is een opvallende en effectieve manier om uw doelgroep te bereiken. Het is de oudste vorm van reclame en goedkoper dan reclame op de televisie of radio. Er bestaan vele soorten gevelreclames met ieder een eigen uitstraling. Echt opvallen? Kies dan voor lichtreclame!

Lichtreclame als eyecatcher

Goed gekozen lichtreclame is een prachtige eyecatcher in het straatbeeld. Denk bijvoorbeeld aan strak vormgegeven verlichte letters op de gevel van een restaurant of een lichtbak met het logo van een winkelpand. Het grote voordeel van lichtreclame is dat het al van grote afstand zichtbaar is. Daarom is lichtreclame niet alleen in de stad ideaal, maar ook heel goed bruikbaar als reclamemiddel langs de weg.

Meer naamsbekendheid

Lichtbakken kunnen gemakkelijk worden voorzien van letters en een bedrijfslogo. Hiermee creëert u extra naamsbekendheid in uw eigen omgeving en een krachtige uitstraling voor uw bedrijfspand. Ook weten klanten u gemakkelijk te vinden. De bakken zelf kunnen ook nog in een gewenste kleur gespoten worden. We leveren de lichtbakken tegenwoordig met energiezuinige LED-balken, zodat u ook op de energiekosten kunt besparen.

Zie ook:

https://www.bosmanreklame.com/producten-van-az/lichtbakken/

Een uiting van creativiteit

Misschien wel de meest bekende plek als het gaat om lichtreclame is Times Square in New York. Hier komt u ogen tekort om alle prachtige en creatieve lichtreclames te bewonderen. Die creativiteit is hier natuurlijk extra belangrijk om op te vallen. Maar ook in een grote Nederlandse stad zoals Rotterdam is het belangrijk om te zorgen dat uw lichtreclame opvalt. Laat uw creativiteit dus de vrije loop en creëer uw eigen unieke lichtreclame. Er is meer mogelijk dan u denkt! Van verschillende soorten lichtbakken tot direct of indirect verlichte letters. Ook het frezen van letters en het toevoegen van een lightline-systeem behoort tot de mogelijkheden.

Lichtreclame als verlengstuk van uw bedrijf

Natuurlijk zorgt u ervoor dat uw lichtreclame perfect aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Maar vergeet ook niet te kijken naar het pand zelf. Door te letten op de architectonische vormgeving van uw bedrijfspand zorgt u ervoor dat de reclame niet alleen in harmonie is met uw bedrijf, maar ook met uw bedrijfspand. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Zo kunt u kiezen voor een enkelzijdige lichtbak, maar bijvoorbeeld ook voor een luifellichtbak of een dubbelzijdige uitsteeklichtbak. Graag nóg meer creatieve vrijheid? Laat u dan adviseren over de vele mogelijkheden op het gebied van LED-letters.

Voor meer informatie over de effectiviteit en mogelijkheden van lichtreclame, kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook voorzien wij u graag van passend deskundig advies. Kijk ook eens op onze webpagina of bel ons op 010-4119999:

https://www.bosmanreklame.com/producten-van-az/lichtbakken/