reclamesticker buiten plakken voor bedriijf

Reclamestickers; waar het beste te plakken voor effectieve reclame?

Reclame ziet u overal om u heen in een hoop verschillende vormen. Vaak begint dit al in de auto onderweg naar het werk met radioreclames. En kijkt u uit het raam? Dan ziet u langs de weg meer dan genoeg reclameborden voorbij komen. Wellicht valt dit niet direct op, maar over deze plekken, tijden en vormen is goed nagedacht. Reclame wordt niet zomaar ergens gemaakt. Hier zit (als het goed is) een complete strategie achter. Niet elke doelgroep is namelijk met dezelfde reclamecampagne te bereiken. Daarom hebben we het in dit artikel over de beste plekken om reclamestickers te plakken. Lees verder om erachter te komen!

Stickers op deuren van horecatoiletten

Horecabedrijven worden in de weekenden druk bezocht. Mensen voelen zich goed, aangezien het weekend is en er lekker een biertje gedronken kan worden. Dit kan een zeer geschikt moment zijn om reclame te maken. Dit gebeurt daarom ook veel op deuren van toiletten. Deze plek is strategisch gekozen, omdat (bijna) iedereen hier een bezoekje aan brengt op een avond. Stickers laten maken om op deuren van toiletten te plakken is dus helemaal geen gek idee. Vooral een ludieke vorm van reclame kan hier erg goed en leuk werken!

Reclamestickers op treinstations

Treinstations zijn een druk knooppunt voor arriverend en vertrekkend publiek. Het is er meestal ontzettend beweeglijk, met een heel diverse groep mensen. Dit kan dus een uitstekende locatie te zijn om voor uw bedrijf reclame te maken. Als mensen toch moeten wachten op hun bus of trein, hebben ze tijd genoeg om jouw reclame-uiting in zich op te nemen! Deze reclameborden staan namelijk meestal op de perrons en bushaltes, zodat zoveel mogelijk mensen ermee in contact komen.

Plakletters op auto’s

Onderweg met de auto is er altijd veel te zien op de weg. Zo komt u bijvoorbeeld bijzondere gebouwen of landschappen tegen, maar ook het verkeer kan bij blijven. Zo kunnen er mooie auto’s of auto’s met een opvallende kleur voorbij komen. Maar u kunt ook auto’s zien die voorzien zijn van plakletters of een reclamesticker. Het voordeel van reclame op auto’s is voornamelijk het grote bereik. Een auto staat, als het goed is, nooit stil. Men kan dus stellen dat u met een auto een groter bereik hebt, aangezien men op meerdere plekken komt. Een grote win dus!

Plakletters op auto’s

Heeft u interesse om reclame te maken door middel van stickers? Bij Bosman Letters & Reclame kunnen we deze maken naar wens. Ook hebben we veel andere vormen van reclamemateriaal. Neem hiervoor eens een kijkje op onze website. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

Zie ook:

Autostickers