Spandoekreclame bij de Ziggo Dome

Uw spandoek laten opvallen? Wij geven u 3 tips

Spandoeken zijn een traditioneel middel in de reclamewereld. Daarbij zijn ze ontzettend veelzijdig. U kunt ze gebruiken ter aankondiging van uw evenement, om aan te tonen waar uw kantoor- of bedrijfspand zich bevindt of om uw nieuwe campagne te promoten. Maar hoe u ervoor zorgt dat uw spandoek effectief genoeg is voor uw publiek? Zorg dat deze genoeg opvalt en de aandacht trekt! Hoe u dit voor elkaar krijgt? Wij geven u drie tips.

1. Gebruik uw huisstijl

Het klinkt wellicht wat voor de hand liggend, maar het is ontzettend belangrijk om uw huisstijl door te voeren in uw spandoek. Of het nu gaat om een reclamecampagne of een aankondiging van een evenement, u wilt natuurlijk bereiken dat het publiek herkent dat het spandoek van uw organisatie is. U kunt uw huisstijl vaak al voldoende doorvoeren door het gebruik van de juiste kleuren, lettertypen, afbeeldingen en tone of voice. Heeft u er moeite mee uw huisstijl door te voeren in uw communicatiemiddelen? Laat dan uw spandoek ontwerpen door een grafisch designer of professional. Deze is het gewend om huisstijlen door te voeren in allerlei middelen en er zo voor te zorgen dat de boodschap herkenbaar is voor het publiek!

Spandoekreclame bij de Ziggo Dome

2. Maak gebruik van sprekende afbeeldingen

Het gebruik van afbeeldingen is vaak effectief. In sommige gevallen trekt dit beter de aandacht dan slechts een tekst. Let wel op! Het gebruik van stockfoto’s is absoluut af te raden. Ook hiervoor geldt dat afbeeldingen moeten passen bij de uitstraling van een organisatie. Let tevens op of uw afbeeldingen het juiste formaat hebben voor het spandoek dat u voor ogen heeft. Ook hiervoor geldt; wanneer u niet weet welke afbeeldingen u het best kunt gebruiken of hoe u deze moet aanleveren, is het een goed idee om dit over te laten aan een ontwerper.

Spandoekreclame bij een evenement

3. Gebruik een onderscheidende vorm

Vaak wordt een spandoek gezien als traditioneel of saai. Onzin! Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u uw spandoek bijvoorbeeld eenvoudig op laten vallen door middel van een onderscheidende vorm. In dit geval kan een spandoek uitstekend dienen als gevelreclame of zelfs als vervanging van uw gevelletters. Ontzettend origineel en ook nog eens praktisch!

spandoek aan de gevel

Wilt u een spandoek laten ontwerpen of drukken en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of bent u benieuwd naar nog meer mogelijkheden om uw spandoek op te laten vallen? Neem gerust contact met ons op of bel ons op 010-4119999, wij helpen u graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *