gevelreclame op bedrijfspand

Alle mogelijkheden van gevelreclame

Gevelreclame is onmisbaar voor uw bedrijfspand. Want u wilt toch dat alle potentiële klanten die langs uw pand komen uw bedrijf herkennen? In vele gevallen komt dit tevens ten goede aan de naamsbekendheid van uw bedrijf of merk. Kortom: een absolute must! Gevelreclame komt voor in diverse uitvoeringen. Denk hierbij aan onder andere reclameborden, lichtbakken of gevelletters. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dit is maar goed ook, want zo heeft u zelf in de hand wat uw bedrijfspand daadwerkelijk moet uitstralen, precies zoals u dat wilt. Om u op weg te helpen, lichten we een aantal mogelijkheden toe in dit artikel. Zo kunt u straks eenvoudig vaststellen welk soort gevelreclame het best past bij uw bedrijfspand en het imago van uw bedrijf! Komt u er niet uit? Bel ons dan voor een vrijblijvend.

1. Reclameborden

Reclameborden kunnen gemaakt worden in elk denkbare vorm, formaat en kleur. Op deze manier kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw logo zichtbaar te maken op uw bedrijfspand, in plaats van enkel de naam van uw organisatie. Dit komt weer ten goede aan de herkenbaarheid van uw huisstijl. Reclameborden kunnen worden gemaakt van hout, kunststof, aluminium of staal. Ga vooraf goed na wat u wilt uitstralen en waar het reclamebord komt te hangen. Dit zodat u een juiste materiaalsoort kan vaststellen. Reclameborden zijn meestal plat, dus bestaat niet uit reliëf onderdelen.

reclameborden van bedrijfsnaam of logo

2. Gevelletters

Naast reclameborden kunnen ook gevelletters worden vervaardigd. Wij frezen letters en logo’s uit diverse plaatmaterialen. Factoren waarbij rekening gehouden dient te worden zijn materiaal, dikte en diepte. Het is belangrijk om hierbij rekening te houden met de huisstijl van uw organisatie. Kan dit worden uitgevoerd in freesletters? Weet u niet wat het best bij de huisstijl of uitstraling van uw bedrijf of merk past? Wij kunnen u helpen om u een juiste keuze te maken met een goede gevelreclame. Wij zorgen er voor dat u verzekerd bent van een gevelreclame die gegarandeerd indruk maakt op uw (potentiële) klanten!

gevelletters op de buitenwand

3. Lichtbakken

Een andere mogelijkheid voor uw gevelreclame is het gebruik van lichtbakken. Deze zullen net wat meer opvallen dan bijvoorbeeld niet-verlichte gevelletters. Ook bij lichtbakken heeft u veel keuzevrijheid met betrekking tot de vormgeving. Ieder gewenst ontwerp, formaat of afbeelding is mogelijk. Een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat uw bedrijfspand een positieve indruk achterlaat op uw publiek!

lichtbak op de gevel

Wilt u gevelreclame laten maken en installeren voor uw bedrijfspand? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot reclame voor uw gevel? Neem gerust contact op met Bosman Reklame! Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en bieden u een persoonlijk advies op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *